Halusi auttaa vähävaraisia – nainen teki joulun kunniaksi uskomattoman lahjoituksen

Tämä korulahjoitus ei ole ensimmäinen laatuaan!

Amerikkalaisnainen halusi joulun alla auttaa tarvitsevia perheitä. Bostonilaisnainen otti yhteyttä Pelastusarmeijaan tehdäkseen lahjoituksen. Nainen pelkäsi, ettei lahjoitus mahdu Pelastusarmeijan joulupadan aukosta sisään, kertoo KSAT.com.

Kävi ilmi, että lahjoitus oli kalan muotoinen rintakoru. Se oli kultaa ja siinä oli 32 timanttia.

Lahjoittaja halusi pysyä anonyyminä, mutta hän tapasi järjestön edustajan lahjoitusta tehdessään.

– Ystävä oli antanut sen hänelle, ja ystävä oli nukkunut pois, joten nainen halusi tehdä lahjoituksen hänen kunniakseen, puhemies Drew Forster totesi InsideEdition.comille.

Lahjoituksen mukana tuli kuitti sen ostovuodelta 1998. Silloin korun arvo oli noin 4600 dollaria, nykyrahassa noin 3900 euroa.

Nainen toivoi, että korun arvo olisi noussut vuosien aikana.

Kyseessä paikallinen tapa

Korulahjoitus ei ole ensimmäinen laatuaan. Vuonna 2014 paikallinen leski jätti kihla- ja vihkisormuksensa Pelastusarmeijalle viestilappusen kera.

– Olen tiputtanut vihkisormukseni punaiseen pataanne tietäen, että raha sen myynnistä menee lelujen ostamiseen niitä tarvitseville lapsille. Kaikkina vuodenaikoina avomieheni oli antelias, lapussa luki.

Nainen halusi kunnioittaa miehensä muistoa lahjoituksella. Myöhemmin sormukset myytiin noin 21 000 dollarilla eli 17 000 eurolla. Niiden ostaja halusi palauttaa sormukset lahjoittajalle.

Kolmen vuoden aikana korulahjoituksilla on hankittu 70 000 dollaria eli noin 60 000 euroa.

Lähde: Ksat.com

***


Lue myös:

    Uusimmat