Mainos

Haluatko tanssiglamouria elämääsi? Osta itsellesi Tanssii Tähtien Kanssa -puku!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdyt ihanat tanssiasut ovat myynnissä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi upea, uniikki asu.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut upeat asut ovat nyt myynnissä Tori.fi:ssä! Haluatko sinä itsellesi uniikin ja upean tanssiasun? Käy tutustumassa pukuihin ja osta mieleinen asu itsellesi!

Ohjelman omalta Tori-sivulta kuka tahansa voi ostaa omakseen suorissa lähetyksissä Tähtiparien yllä nähtyjä huikean kauniita pukuja. Tutkaile valikoimaa ja tee uniikkeja pukulöytöjä erilaisiin juhliin, esiintymisasuiksi tai kisapuvuiksi. Kannattaa päivittää sivua ahkerasti, joukkoon ilmestyy viikoittain uusia asuja.

– Teemme puvut alusta asti itse. Hankimme kankaat ja suunnittelemme puvut. Sen jälkeen ompelemme ne. Pyrimme kuuntelemaan myös tanssijoiden mielipiteitä, jotta puku tuntuisi mahdollisimman omalta päällä. On tärkeää, että tanssijat pystyvät liikkumaan asuissa ja että heillä on itsevarma olo. Tietysti mitä vähemmän kangasta käytetään, sen paremmin vartalon hallinta tulee esille, pukusuunnittelija Johanna Saarinen sanoo.

Myytävien tanssipukujen hinnat riippuvat asun materiaalista, koristelusta ja työmäärästä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat