Mainos

Halpamatkatoimisto konkurssiin – nuoren pariskunnan loma peruuntui kymmenen minuuttia ennen lentokoneen nousua

Lukuisat lomamatkailijat taistelevat tällä hetkellä hotellivaraustensa kanssa suositun matkanvarauspalvelun ajauduttua konkurssiin. 

Matkanvarauspalvelu Lowcost Tracel Groupin ajauduttua konkurssiin viime perjantaina, tuhannet asiakkaat ovat joutuneet ongelmiin kesälomamatkavaraustensa kanssa. Yksi pulaan joutuneista lomailijoista on englantilainen Hollie Anderson ja hänen poikaystävänsä Ben, jotka olivat säästäneet kuukausia päästäkseen kahden viikon kesälomamatkalle Kanariansaarille ja syyskuussa Floridaan. 

Kymmenen minuuttia ennen koneen nousua kohti Kanariansaaria nuori nainen huomasi Facebookia selatessaan, että heidän matkayhtiönsä oli mennyt konkurssiin ja 1200 euron arvoinen hotellivarauksensa saattaisi olla tipotiessään. Samoin olisi saattanut köydä myös heidän syyskuun matkallensa. Kauan odotettu matka muuttui hetkessä painajaiseksi. 

Rahaa lainaksi vanhemmilta

Kohteessa ahdistunut pariskunta yritti epätoivoisesti selvittää hotellin kanssa mitä varaukselle oli tapahtunut, mutta kielimuuri tuotti osaltaan vaikeuksia. Hotellissa 21-vuotiaille nuorille lopulta selvisi, että heidän tulisi maksaa hotellin hinta uudelleen, sillä matkanjärjestäjän kautta maksettua summaa ei löytynyt järjestelmästä. 

Rahattomat nuoret joutuivat soittamaan vanhemmilleen ja pyytämään rahaa lainaksi yösijaa varten. Vaikka hotelli saatiinkin lopulta maksetuksi, monta kuukautta innolla matkaa odottaneilla nuorilla on ollut vaikeuksia nauttia lomasta tulevien rahaongelmien vuoksi. Heidän mukaansa tilanne on kaamea, sillä he joutuvat nyt säästämään uudelleen saadakseen maksettua matkasta koituneet ylimääräiset kulut takaisin vanhemmilleen.

Painajainen muuttui yhä pahemmaksi kun pariskunnalle selvisi, että heidän matkavakuutuksensa ei kata tilannetta, jossa matkanjärjestäjä menee konkurssiin. 

Yhtiö kertoo verkkosivuillaan, että sen kautta matkansa varanneet tai jo matkakohteessaan olevat matkailijat saattavat joutua maksamaan hotellistaan uudestaan. He kehottavat verkkosivuilla myös hakemaan korvausta omalta vakuutusyhtiöltä.

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.