Mainos

”Halpa diili” muuttui painajaiseksi: Naisen huulioperaatio meni karmivalla tavalla pieleen

180 punnan ”halpa kauneusdiili” muuttui brittinaisen mukaan painajaiseksi.

Kolmen lapsen äiti Leona Omalley, 24, joutui sairaalahoitoon huulioperaation vuoksi. Naisen mukaan täyteaineen pistäminen meni kamalalla tavalla pieleen.

Englantilainen Omalley on käynyt samanlaisessa operaatiossa neljä kertaa, mutta nyt hän päätti kokeilla hoitoa, jossa pistäjä tekee kotikäynnin. 180 punnan ”halpa diili” muuttui pian painajaiseksi, koska Omalleyn huulet turposivat käsittelyn vuoksi valtavan kokoisiksi.

Omalleyn mukaan pistäjä ei käyttänyt hanskoja, kantoi neulojaan muovipussissa ja pyyhki huulet kosteuspyyhkeillä desinfiointipyyhkeiden sijaan.

Siihen, miksi Omalley antoi epähygieeniseksi havaitsemansa henkilön operoida itseään, ei saatu vastausta.

– Suutani pisteli ja se oli todella arka tunteja operaation jälkeen. Kasvoni alkoivat kiristyä ja silmäni turvota umpeen – suuni turposi niin pahasti, etten voinut puhua tai juoda, Omalley kuvasi Lad Bible -sivustolle.

Lopulta Omalley soitti ambulanssin itselleen. Hän oli sairaalassa kuusi tuntia ja sai steroideja, joita joutui käyttämään kymmenen päivää. Omalley väittää, että hänen äitinsä jopa oksensi huulet nähtyään.

– Itkin, enkä voinut katsoa itseäni peilistä. Otin selfietä ja käynnistin kameran, kun katsoin itseäni, ajattelin vain ”mitä olen tehnyt?” Olin murtunut, nainen kuvailee tuntemuksiaan.

Jatkossa Omalley aikoo harkita tarkasti sitä, meneekö huulitoimenpiteisiin vai ei.

Lähde: Caters news, Theladbible.com


***

4:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.