Haloo Helsinki! -yhtye paljastaa tauon tehneen hyvää: "Aloimme olemaan aika uupuneita rundaamiseen ja vähän toisiimmekin"

1:23
Haloo Helsinki! -yhtye paljastaa tauon tehneen hyvää: "Aloimme olemaan aika uupuneita rundaamiseen ja vähän toisiimmekin"

Haloo Helsinki! julkaisee tänään uuden albumin.

Haloo Helsinki! -bändiltä ilmestyy perjantaina 10. syyskuuta uusi albumi Älä pelkää elämää, jonka tiimoilta bändi oli vieraana Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa.

Bändi perustettiin jäsenien ollessa noin 15-vuotiaita, ja nelikko on kasvanut vuosien varrella yhdessä aikuisiksi. Ohjelman juontaja Nina Rahkola kyseli, ovatko jäsenet muuttuneet näiden vuosien varrella ihmisinä.

– Ollaan, luonnollisesti. Jokainen tietää, minkälaista on olla 15-vuotias teini. Silloin keräät omaa identiteettiä ja kaikki tulevaisuus jännittää. Totta kai on kasvettu ja muututtu ihmisinä kohti kolmikymppisiksi aikuisiksi. Se mikä on ollut parasta, niin olemme saaneet jakaa ne hetket tämän porukan kanssa, Jere Haloo toteaa haastattelussa.

Minkälaisista asioista bändin jäsenet kaipasivat aikalisää? Katso yltä videolta!

Bändillä on keinonsa siihen, etteivät he kasvaisi liikaa erilleen toisistaan. Nelikko on tehnyt aika ajoin tarkistuksia siitä, miltä jokaisesta tuntuu.

– Sen takia oli hyvä pitää tuo tauko, kun aloimme olemaan kaikki aika uupuneita koko siihen rundaamiseen ja vähän toisiimmekin, kun olemme viettäneet puolet elämästä toistemme kanssa. Tauon jälkeen huomasimme, että olemme neljä kasvanutta, eri lailla toisiaan ymmärtävää ihmistä. Nyt on paljon parempi meininki, Elli Haloo toteaa.

15:41

Haloo Helsinki! -yhtye vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa - koko haastattelu.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja