Haloo Helsingin! Elli aloittaa soolouran: "Nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä"

4:52

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo lähtee soolouralle. 

VIDEO: Haloo Helsinki! Haastattelussa ennen keikkaa Hartwall Arenalla

Supersuositun Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli Haloo, oikealta nimeltään Elisa Tiilikainen, tiedotti torstaina 4. lokakuuta lähtevänsä soolouralle yhtyeen tauon aikana. Elli Haloon sooloprojekti on nimeltään Ellips. Ensimmäinen levy julkaistaan vuoden 2019 keväällä, jolloin käynnistyvät myös naisen soolokeikat. 


– Ellips on syvä sukellus pinnan alle ja sieltä mannerlaattojen läpi avaruuteen! Mulla on pitkään ollut hinku tehdä albumi, jonka kautta voin sukeltaa entistä rohkeammin elämään ja siihen pimeyteen jossa osa meistä tarpoo, Elli Haloo kommentoi Haloo Helsinki! -yhtyeen Facebook-sivulla

– Olen aina säveltänyt jonkin verran sanoittamisen ohella, joten nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä. Musiikki on monelle elossa pitävä voima ja siitä voimasta Mä haluan pitää kiinni!

Suursuosittu Haloo Helsinki! jäi tänä vuonna muutaman vuoden mittaiselle tauolle. Yhtye on tehnyt aktiivisesti keikkoja ja levyjä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Haloo Helsinki! -debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2008 ja viimeisin albumi Hulluuden Highway ilmestyi viime vuonna.

Yhtye on uransa aikana soittanut loppuunmyydylle Hartwall Arenalle useaan otteeseen. Lisäksi nelikko on kahminut palkintokaapit täyteen Emma-palkintoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja