Hallikainen kummastelee Koivusalon sovintopuheita: Emme ole nähneet 15 vuoteen

Muusikko Joel Hallikainen kertoo puhuneensa Koivusalon kanssa puhelimessa yhden kerran viimeisten viidentoista vuoden aikana.

Iskelmälaulaja Joel Hallikainen tuli suomalaisille tutuksi takavuosien Tuttu Juttu -ohjelmasta. Timo Koivusalon kanssa tehty ohjelma keräsi ruudun ääreen miljoonayeisöjä kymmenen vuoden ajan, kunnes Hallikainen päätti vetäytyä ohjelmasta.

Koivusalo jatkoi ohjelmaa ilman Hallikaista vielä parin vuoden ajan, mutta kaksikon on huhuttu riitaantuneen yhteistyön päätyttyä. Koivusalo kuitenkin kommentoi vastikään Iltalehdelle kaksikon välirikon olevan nyt ohi.

Hallikainen yllättyy kuullessaan miehen kommenteista. Mies myöntää, ettei kaksikko ole nähnyt tai pitänyt yhteyttä toisiinsa Tuttu Juttu -taipaleen jälkeen, mutta varsinaisesta riidasta – saati sovinnosta – Hallikainen ei ole tietoinen.

– En ole nähnyt miestä viiteentoista vuoteen. En tiedä, mitä tässä välissä sitten on tapahtunut. Yhden kerran olen tänä aikana puhunut hänen kanssaan puhelimessa, Hallikainen kertoo MTV.fille.

Iltalehdessä Koivusalo kertoo olevansa tilaisuuden tullen halukas jatkamaan Tuttu Juttua vaikka heti joko konserttisaleissa tai televisiossa.

Hallikainen puolestaan ei kadu vuosien takaista päätöstään lähteä ohjelmasta, vaikka muistot yhteistyöstä Koivusalon kanssa ovatkin hyviä.

– Se oli loistavaa aikaa, mutta ohjelma oli tullut tiensä päähän. Se oli lakannut hengittämästä. Jotain vanhaa pitää aina lopettaa, että jotain uutta voisi alkaa, mies sanoo.

– Olen tehnyt omat valintani ja oloni on vapautunut. Lähtöni mahdollisti minulle iskelmälaulajan uran ja sen aseman, mikä minulla on nyt.

Myös ajatukseen mahdollisesta yhteistyöstä tulevaisuudessa Hallikainen suhtautuu epäillen.

– Sellaisessa yhteistyössä pitää puhaltaa täysin samaan hiileen ja olla yhteiset päämäärät, mies sanoo. Muuten se ei toimi.

– Nyt on uusien tekijöiden aika, ja hyvä niin. Olisi hirvittävän masentavaa, jos samat naamat voittaisivat tv-palkintoja vuodesta toiseen!

Lue myös:

    Uusimmat