Halle Berry kiusaa exäänsä!

Oscarinkin voittanut näyttelijä Halle Berry haluaa hallita ex-miestään ja tyttärensä isää Gabriel Aubrya, väittää Radar-sivusto.

RadarOnline.com-sivusto tietää kertoa, että näyttelijä Halle Berryllä on tapana huutaa ja kiljua ex-poikaystävälleen Gabriel Aubrylle, jos asiat eivät mene tähden mukaan. Tilanteesta pelästyneenä Aubry haki apua oikeusteitse, jotta hänen oikeutensa parin Nahla-tyttären isänä tunnistetaan

– Aina kun Gabriel ei tee juuri niin kuin Halle määrää tai, jos hän tekee jotain, mitä Halle ei hyväksy tai, mistä hän ei pidä, Halle kiljuu ja huutaa kuin hullu, lähde paljastaa.

– Vastoin julkista mielikuvaa Hallella on hyvin äkkipikainen, ja hän voi olla todella kontrolloiva ja kostonhimoinen.

Ex-parin välit tulehtuivat viime vuoden lopulla, kun Aubry palasi treffimarkkinoille. Aubryn ja seuralaisten treffit päätyivät lehtiin ja erityisesti esiintyminen Kim Kardashianin kanssa Lakers-pelissä suututti Berryn.

– Halle oli raivoissaan ja romahti täysin. Hän antoi uhkavaatimuksen – valinta piti tehdä joko muiden naisten deittailun tai hänen kanssaan väleissä pysymisen kesken. Hän oli erityisen vihainen siitä, että Gabriel oli ollut niin julkinen, jopa käynyt Lakers-pelissä, ja Halle haukkui hänet täysin. Halle sanoi, että jos hänen täytyy käydä treffeillä, niin treffailkoot jotain tuntematonta tarjoilijaa, josta kukaan ei välitä. Gabriel on yksi rennoimmista, kilteimmistä miehistä, joita tiedän, mutta lopulta hän kyllästyi olemaan ex-tyttöystävän pompoteltavana.

Ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinezia deittaileva Berry ei muutenkaan ehkä ole vaatimuksissaan aivan kohtuudenmukainen.

– Se on todella tekopyhää, koska hän on seurustellut Olivier Martinezin kanssa viime kesästä. Mutta kun Gabriel otti sen esiin, Halle sanoi, että se on eri asia ja suhde Olivieriin on vain bisnestarkoituksia varten. Tilanne on aivan hullu, lähde huokaa.

Lisäksi Aubry uskoo Berryn palkanneen yksityisetsivän seuraamaan häntä.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja