Mainos

Hakusessa sähkön hinta, aurinkopaneelit tai vaikkapa remonttiin tekijä? Vertaa palveluntarjoajat Kodinplaza.fi:n avulla

Uudenlaiseen innovaatioon perustuva verkkosivusto säästää kuluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa ja tekee luotettavan yrityksen löytämisestä aiempaa helpompaa.

Oli kyseessä sitten sähkön hinta, aurinkopaneelit, kylpyhuoneremontti tai vaikkapa maalämpö, kannattaa vertailla useita yrityksiä keskenään. Valtakunnallisesti toimiva Kodinplaza.fi –sivusto syntyi kuluttajien palautteen pohjalta.

– Vuonna 2016 teimme havainnon, että kodin tai kiinteistön palveluja hakeva saattaa jättää tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi vastaa. Tekijöiden löytäminen on monesti haastavaa ja kuluttaja joutuu näkemään liian paljon vaivaa, yrityksen perustaja Jesse Nieminen muistelee.

– Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille.

Ilmainen ja helppokäyttöinen

Kodinplazan avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

– Monet ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Lisäksi autamme kuluttajia tekemään myös parempia ostopäätöksiä.

Yrityskäyttäjien joukosta löytyy monesti myös yrityksiä, joita kuluttaja ei ehkä itse osaisi etsiä. Yksi mieluinen palaute on jäänyt erityisesti Niemisen mieleen.

– Eräs talonrakentaja tarvitsi rakennusprojektiinsa maalämpöjärjestelmän sekä vesikiertoisen lattialämmityksen toimittajaa, mutta tekijän löytäminen oli haasteellista. Meidän kauttamme hän löysi viereiseltä maakunnalta tekijän, joka pystyi toimittamaan molemmat palvelut ja vieläpä sopivaan hintaan.

Enemmän panoksia kasvuun

Käyttöalusta sekä toimintamalli on saatu sekä kuluttajien että yrittäjien kannalta nyt sille tasolle, että yrittäjät aikovat siirtää voimavaroja entistä enemmän myyntiin ja markkinointiin.

– Vankka perusta mahdollistaa laajentumisen tulevaisuudessa myös ulkomaille. Ensin hoidamme palvelun kuitenkin yleiseen tietoisuuteen Suomessa, Nieminen tiivistää.

Kodinplaza.fi

Kesäkuussa 2017 perustettu tarjouspyyyntöpalvelu, jonka kautta kuluttaja voi kilpailuttaa tuhansia kodin ja kiinteistön palveluita.

Tähän mennessä sivustolle on jätetty yli 70.000 tarjouspyyntöä.

Lisätietoja: https://kodinplaza.fi/


Lue myös:

    Uusimmat