Hakkarainen puolustaa Kankaanniemeä: "Eihän tuossa mitään ole"

Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemen tekstiviestikohu kasvaa. Hänen kerrotaan lähetelleen vihjailevia tekstiviestejä naisille jo viime vuoden alkupuoliskolla. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Perussuomalaisten toisen kauden kansanedustaja, yrittäjä Teuvo Hakkarainen tukee Kankaanniemeä. Hakkaraisen mielestä Kankaanniemen toimissa ei ole huomauttamista.

– Eihän tuossa ole mitään. Kyllä hän minun tukeni saa, samanlainen mies se on kuin ennenkin, kommentoi Hakkarainen MTV Uutisille.

Hakkarainen katsoo myös, että kohusta ei ole haittaa Kankaanniemen kansanedustajan uralle.

– Mitä hel****n vaikutusta? Samanlainen jätkä se on kuin ennenkin, oli laittanut viestejä tai ei, toteaa Hakkarainen.


Myös Hakkarainen itse on saanut vuosien varrella oman osansa lööppiotsikoista. Hänellä onkin julkisuudesta selvä käsitys.

– Sitä pitää olla sellainen ihminen kuin on eikä leikkiä muuta.

Vistbacka: Kankaanniemen oma asia

Perussuomalaisten perustajajäsen, valtioneuvos Raimo Vistbacka on asiasta vaitonainen. Hän kuitenkin korostaa, että Kankaanniemen toimia ei pidä laittaa perussuomalaisten piikkiin.

– En ota mitään kantaa, sanoo Vistbacka aluksi, mutta jatkaa.

– Henkilö saa yksityiselämässään tehdä minun puolestani niin kuin tekee. En ole asiasta nähnyt yhtäkään tekstiä, että mikä on todellinen totuus.

Vistbacka muistuttaa, että Kankaanniemellä on pitkä ura politiikassa jo ennen perussuomalaisia.

– Tämä (kohu) on kokonaan hänen oma asiansa. Tosiasiassa hän on ollut perussuomalaisissa vain lyhyen aikaa. Hänellä on pitkä ura takana kristillisten leirissä, eli asiaa ei pidä laittaa perussuomalaisten laariin, vaikka näin usein tehdäänkin, kommentoi Vistbacka. 

 

Lue myös:

    Uusimmat