Mainos

Timo Soini vihdoin julki Immos-kohusta IS:lle: "Ei hyväksi puolueen maineelle"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on vihdoin kommentoinut Ilta-Sanomien kautta julkisuuteen jo pari päivää vellonutta kansanedustaja Olli Immosta (ps.) koskevaa kohua.

Immonen kertoi Facebookissa muun muassa haaveilevansa vahvasta valtiosta, joka voittaisi painajaisen nimeltä monikulttuurisuus.

– Nämä ovat ne päivät, jotka jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihin. Me tulemme taistelemaan loppuun saakka kotimaamme ja yhden aidon suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän, kirjoitti Immonen.

Timo Soini kommentoi tänään aihetta Ilta-Sanomille Kiikoisten ABC-asemalla.

– Immonen on rivikansanedustaja, joka katsoi asiaa taas hänelle tyypillisesti omasta näkökulmastaan ja unohti ryhmäsolidaarisuuden. En minä lähde niitä erittelemään. Meillä on ryhmän puheenjohtaja kertonut, miten tämä asia etenee ryhmäkokouksissa. Kyllä minä luulen, että se Immonen harjataan siellä ihan huolella.

Kysyttäessä sitä, saako Immonen puolueesta potkut, vastasi Soini, että asiasta päätetään eduskuntaryhmässä myöhemmin.

Soini myös puolustautui itseensä kohdistuvia syytöksiä vastaan. Soinia on kaivattu mediassa kommentoimaan Immosen päivitystä jo parin päivän ajan.

– Joo, tämä on taas sitä, että minulle yritetään asettaa sanoja suuhun ja vaikuttaa asialistaani. Se nyt vaan ei käy. Kommentoin silloin, kun tarpeelliseksi katson. Tämä asia kuuluu eduskuntaryhmän puheenjohtajalle, joka sen (kommentoinnin) on tehnyt ja se oli minusta aika selvää tekstiä. Tämä ei ole hyväksi puolueen maineelle. Ihan samaa mieltä olen. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.