Häkellyttävä näky MM-kisojen keskellä: NHL-tähti Erik Karlsson poimi toimittajalta nuuskaa huuleen – taustalla erikoinen kuvio

Tämä jäähy aiheutti kohun Leijonien tappiossa – Leijonaraadilta tuomio: "Jos tuo olisi toisin päin mennyt..." 1:21
Tämä jäähy aiheutti kohun Leijonien tappiossa – Leijonaraadilta tuomio: "Jos tuo olisi toisin päin mennyt..."

NHL-tähti Erik Karlssonilla on hyvin erikoinen käytäntö jääkiekon tämän kevään MM-kisoissa.

Näky oli melkoinen, kun Karlsson saapui median haastattelupisteelle torstain Leijonat-puolivälieräottelun jälkeen. Yksi paikalla olleista toimittajista ojensi nuuskapurkin Karlssonia päin. Ja mitä Ruotsin joukkueen kapteeni teki?

Löi mörön vintille eli painoi kasuaalisti ison mediajoukon edessä nuuskaa huuleen, ennen kuin hän alkoi jakelemaan kommentteja.

Että mikä homma?

MTV Urheilu löysi kyseisen toimittajan, joka tarjosi Karlssonille nuuskaa torstain MM-puolivälieräottelun jälkeen.

– Emme edes tunne toisiamme, tapauksen toinen taho, WMhockey.se:n toimittaja Hampus Kjellberg naurahtaa.

– Se oli hän, joka kysyi minulta. Hän sanoi taikasanan, ”snus”, Kjellberg jatkaa.

Taustalla oli jo vakiintunut käytäntö.

– Hän kysyi ensimmäisen Yhdysvallat-ottelun jälkeen kaikilta ruotsalaismedian jäseniltä, että kenellä on nuuskaa. Minulla oli sitä. Siitä lähtien hän on aina kysynyt sitä minulta juuri tuossa pisteessä, Kjellberg kertoo.

– Hän on erittäin mukava kaveri ja hän on aina hyvin leppoisalla päällä, kun hän jakaa haastatteluja. Hän on joka kerta viimeinen pelaaja, joka saapuu kirjoittavien toimittajien eteen. Hän on jaellut sitä ennen vaikka kuinka kauan kommentteja, mikä tarkoittaa sitä, että hän on ollut myös pitkään ilman nuuskaa. Ehkä tuo on hänelle sellainen juttu, mikä rauhoittaa häntä vähän, Kjellberg epäilee.

Karlsson ei ollut perjantaina haastateltavissa jääkiekon MM-kisoissa.

Juttu jatkuu kuvien alla.

NHL-seura Pittsburgh Penguinsin tähtipuolustajasta Karlssonista on ollut liikkeellä tarinaa siitä, miten hän pelaa jopa välillä nuuska huulessa.

Tiedätkö taustan?

– Kyllä. Tiedän sen, että hän tekee tuota joskus. Ruotsissa oli jossain vaiheessa juttua siitä, kun häntä taklattiin ja nuuska lensi hänen huulestaan. Hän oli silloin hyvin vihainen, Kjellberg muistelee.

Karlsson on tehnyt vaikutuksen ruotsalaiseen mediaan MM-kisojen aikana. 33-vuotias puolustaja on heittänyt persoonansa kehiin.

– Hän on hauska kaveri ja hän jakaa myös ironiaa itsestään, Kjellberg kehuu.

Ruotsi kohtaa tämän päivän MM-välieräottelussa Tshekin. Ottelu alkaa Suomen aikaan kello 15.20. MTV3 ja MTV Katsomo näyttävät molemmat välieräottelut sekä sunnuntain finaalin.

Lue myös:

    Uusimmat