Mainos

Häiritseekö miestä naisen pömppömaha? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen muuten hoikka nainen, mutta vatsani pömpöttää herkästi. Mieheni mielestä "pikku pömppis" on söpö, mutta itseäni se häiritsee? Onko pömppömaha ok vai inhottaako se miehiä?" kyselee nimimerkki Salla.

Näin miesraati vastasi:

"Olen miehesi kanssa samoilla linjoilla, se on täysin ok, eikä inhoita millään lailla. Vaikka olet hoikka nainen, niin ei se tarkoita, etteikö sinulla voisi olla pientä pömppistä."
– 35, sinkku

"Ymmärrän että asia on Sinulle henkilökohtaisesti tärkeä ja mahdollisesti häiritsevä. Mutta kun kerran oma mies jo sanoo että ”ei ongelmaa”, en käyttäisi tämän asian miettimiseen enää yhtään sekuntia aikaa. Vastaavaan asiaan suhtautuminen meille muille on tietenkin tapauskohtaista, eli onko ”pömppis” omalla puolisolla vai jollakin muulla. Jotakin se saattaa häiritä, ja toista ei. Toinen siitä sanoo, toinen ei. Täysin turhanpäiväinen asia mietittäväksi.”
– 56, naimisissa

"Tuskin pömppömaha ketään inhottaa, mutta joku terveys- ja liikuntafriikki saattaa suhtautua siihen varauksella. Suurin osa miehistä tuskin huomaa moista, ja ne jotka huomaavat, pitävät sitä täysin normaalina. " 
– Herra 47, aviossa

"Ei pienessä pömppiksessä ole todellakaan mitään inhottavaa. Itseäni ainakin enemmän ihmetyttäisi, jos naiselta pieni pömppis puuttuisi ja alkaisin ehkä jopa siinä vaiheessa etsimään oletettavaa aataminomenaa ja merkkejä leikkauksista. Miehellä voi mielestäni olla vaikka minkälainen pyykkilauta, mutta naiseuteen kuuluu pieni pömppis. Se on seksikästä."
– 39, sinkku

 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.