Häikäisevän Diane Krugerin räväkkä tyyli hipoo täydellisyyttä

Häikäisevän kaunis näyttelijä Diane Kruger näyttäytyi punaisella matolla räväkässä asukokonaisuudessa, joka hipoi täydellisyyttä.

Saksalaissyntyinen näyttelijä Diane Kruger, 36, viihtyi eilen The Host -elokuvan ennakkonäytöksessä Hollywoodissa asukokonaisuudessa, joka kaikkine yksityiskohtineen ja asusteineen hipoi täydellisyyttä.

Kruger oli sonnustautunut pikkumustaan, joka oli täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Mekossa oli sekä persoonallinen säväys pitsiä että tuulen lennättämiä voikukan yksittäisiä siemeniä muistuttaneita kuvia, joista osaa oli korostettu erilaisin helmin. Mustaksi mekoksi Krugerin asuvalinta oli hyvin persoonallinen ja mielenkiintoinen nimenomaan näyttävien yksityiskohtien vuoksi.

Asukokonaisuutensa Kruger oli täydentänyt näyttävin hopeisin koruin. Massiiviset kimmeltävät korvakorut ja rannerenkaat toimivat asun kiintopisteinä.

Pikkumustan kanssa yhdistämänsä korkokengät näyttelijäkaunotar oli valinnut tarkkaan ja harkiten: hopeaa ja kultaista väriä yhdistelleet piikkikorkokengät istuivat täydellisesti osaksi mustaa ja hopeaa yhdistellyttä asukokonaisuutta.

Krugerin esimerkin mukaisesti yksityiskohtien tai asusteiden kanssa ei tarvitse säästellä tai pelätä ylilyöntejä, jos asukokonaisuus koostuu hillityistä väreistä. Krugerilta mallia herkulliseen asukokonaisuuteen kannattaakin ottaa etenkin silloin, kun illalle valittu asu on nimenomaan musta.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja