Häikäisevän kaunis Diane Kruger paljasti kauneusvinkkinsä

Näyttelijänä ja mallina työskentelevä Diane Kruger paljasti salaisen kauneusvinkkinsä. Mikä on Krugerin upean ulkomuodon salaisuus?

Näyttelijä ja malli Diane Kruger, 35, kertoi omat vinkkinsä siihen, kuinka upeaa ulkonäköä voi vaalia yllättävän helposti.

– Minä pyrin nukkumaan aina yhdeksän tunnin yöunet. Se on niin yksinkertaista. Tietysti siitä on välillä vaikea pitää kiinni, etenkin silloin kun olen kädet täynnä töitä, mutta oloni on parempi ja näytän upeammalta silloin, kun olen nukkunut hyvin, Kruger kertoo rutiineistaan.

Myös huonojen tapojen karsiminen on saanut näyttelijättären silminnähden hehkumaan.

– Tupakoinnin lopettaminen muutti ihoani merkittävästi parempikuntoiseksi, Kruger kertoo.

– Salaista taikajuomaa ei ole olemassakaan, Kruger hymyilee.

Näyttelijätär paljastaa ihailevansa klassisia kaunottaria. Krugerin aiempi koulutus on jättänyt jälkensä hänen kauneusihanteeseensa.

– Minä olen alunperin kouluttautunut ballerinaksi ja ihailen ballerinojen yksinkertaista eleganssia. Hienostunut ja rauhallinen olemus, sekä nutturalle sipaistut hiukset miellyttävät minun silmääni, Kruger kertoo.

– Yksinkertainen ja siisti look puhuttelee minua enemmän kuin pilkuntarkka tyyli. Grace Kelly ja Romy Schneider inspiroivat minua, Kruger listaa.

Lähde: Contactmusic

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja