Mainos

Haaviston puoliso: Suomi on valmis miesparille maan johdossa

Päivä on puolessa, mutta Antonio Floresilla on vielä ainakin viisi toimittajien haastattelua buukattu tälle päivälle.

Presidenttiehdokkaiden puolisot kiinnostavat suomalaisia nyt ihan hirveästi, eikä ihme, että Pekka Haaviston kampanjahenkilökunta huolehtii tarkkaan siitä, että Flores saa tapaamisten välillä syötyä rauhassa ja vähän levähdettyä sohvalla.

– Vähän väsyttää, joo, mutta tämä on ihan kivaa. Aluksi tuntui vähän hankalalta, kun kaikki haluaa tietää enemmän ja enemmän minusta, enkä oikein tiennyt mitä vastata, Antonio Flores sanoo STT:n haastattelussa.

Pekka Haaviston ryhtyminen vihreiden presidenttiehdokkaaksi ja varsinkin pääsy toiselle kierrokselle on pannut myös hänen puolisonsa elämän hetkeksi mullin mallin. Flores osallistuu kampanjaan tällä ja ensi viikolla enemmän kuin aiemmin.

Floresin työpaikka on parturi-kampaamossa Helsingin Ruoholahdessa. Sieltä hän on nyt vaalikiireiden takia lomalla, mutta aikoo palata töihin vähän myöhemmin. Jos Haavisto valittaisiin presidentiksi, haluaisi Flores jatkaa työntekoa. Myös esimerkiksi vaatesuunnitteluun tai sisustukseen liittyvät jatko-opinnot kiinnostavat.

Millaisen roolin presidentin puolisona ottaisit? Ja ollaanko Suomessa valmiita miespariin tasavallan johdossa?

– En ole oikeasti miettinyt sitä yhtään. Eikä puoliso ole tärkeä, vaan presidentti itse on tärkeä. Olen sanonut monta kertaa, että jos presidenttipari kutsutaan ulkomaille vierailulle, niin lähden. Jos ei kutsuta, niin teen töitäni täällä ihan normaalisti.

–Kampanjan aluksi luulin, että Suomi ei olisi valmis homopresidenttiparille. Mutta nyt kun pääsimme toiselle kierrokselle, niin mietin, että ei voi olla totta: Suomi on ehkä valmis. Nyt on sellaista henkeä, että miksi ei. Maailma muuttuu koko ajan, hän kertoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.