Mainos

Häävieraan antelias lahja ei ollut tarpeeksi – morsian vaati lisää rahaa

Tuoreen morsiamen entinen työtoveri kysyi äitifoorumilla mielipidettä kiistanalaiseen asiaan: paljonko häälahjaan tulisi käyttää rahaa?

Lahjan ostaminen avioituvalle parille voi olla haasteellista, paitsi tietysti silloin, jos selkeä häälahjalista on olemassa. Mutta jopa silloin jotkut tavarat voivat olla kukkarolle liian tyyriitä.

Eräs nainen ajatteli olevansa antelias entiselle työtoverilleen ojentamalla hänelle tämän hääpäivänä 100 punnan sekin.

Mutta naisen yllätys oli melkoinen, kun hän sai häiden jälkeen sähköpostia, jossa morsian kertoi suoraan, ettei hänen lahjansa ollut tarpeeksi ja kehotti tätä lähettämään lisää rahaa.

Nainen avautui tapahtuneesta Mumsnet-foorumilla ja – tietämättä mitä tehdä – pyysi neuvoja muilta äideiltä.

"Eilen illalla sain sähköpostin, joka alkoi muutamalla kommentilla siitä, kuinka iloisia he olivat nähdessään kaikkia ja kuinka anteliaita heille oltiin oltu, ja sitten siinä sanottiin: "Olimme yllättyneitä, ettei sinun panoksesi oikein ollut lämpimien onnittelujesi tasolla suurena päivänämme. Olisimme kiitollisia, jos asemasi huomioon ottaen haluaisit lähettää hieman lisäystä."

Ihmiseksi, joka ei vähästä hätkähdä, tunnustan, että olin täysin äimänkäkenä tästä", nainen jatkaa kirjoitustaan.

Hän kertoo, että mainittu 'asema' liittyy kenties siihen, että hän on saanut hiljattain perintöä, ja ilmeisesti pari oli toivonut saavansa osansa siitä. Nainen huomauttaa, että morsian oli todellakin hänen entinen työtoverinsa, ei läheinen ystävä tai sukulainen.

"Kertokaa, mitä minä nyt teen? En ole koskaan törmännyt tällaiseen ennen, enkä vieläkään oikein usko, että he tekivät näin – mutta kun kerran tekivät, pitäisikö minun vastata, soittaa heille, jättää huomioitta vai mitä?" nainen kyselee epätoivoisena.

Naisen epätoivo sai muut äidit foorumilla raivostumaan. Jotkut jopa ehdottivat, että nainen peruisi sekkinsä ennen kuin he lunastaisivat sen. Ihan vain antaakseen ahneelle parille opetuksen.

Mitä itse tekisit?

Video: Tällainen on tänä vuonna vuoden häävideoksi valittu video.

2:06

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.