Mainos

Haaveilu uudesta työpaikasta toi potkut vanhasta – nyt mies puuhaa anonyymin rekrypalvelun kanssa, jotta kukaan ei kokisi enää vastaavaa

Täysin uudenlainen anonyymi rekrytointisovellus saapuu Suomeen.

– Palvelun idea lähti siitä, kun toinen yrityksen perustaja, Kaarel Holm oli kiinnostunut kilpailevan mediatalon työpaikasta Tallinnassa. Vanha työnantaja sai kuulla asiasta ja hän sai potkut, kertoo Anton NarusbergMeet Frankilta.

Jotta vastaavalta tilanteelta voitaisiin tulevaisuudessa välttyä, alkoivat Narusberg ja Holm kehittää uudenlaista rekrytointisovellusta, joka mahdollistaisi työtarjouksien ja tarjottavien tehtävien palkkatason vastaanottamisen anonyymisti.

– Perinteinen työnhaku alkaa olla historiaa. Halutuimmat työntekijät eivät hae aktiivisesti töitä ja rekrytoivat yritykset tarvitsevat työkalun huippuosaajien tavoittamiseen tehokkaasti. Suomalaisten rekrytoijien tulee olla aiempaa aktiivisempia löytääkseen parhaat talentit, kertoo Meet Frankin toimitusjohtaja Kaarel Holm.

Holmin mukaan palvelun päätavoite ei ole saada huippuosaajia vaihtamaan työpaikkaa, vaan näyttää, millaisia kiinnostavia uravaihtoehtoja voisi olla tarjolla ja millä ehdoilla.

Sovelluksessa on mukana yrityksiä tällä hetkellä 23 maasta. Suomalaisyrityksiä on jo yli 100. Käyttäjälle ilmainen sovellus kysyy muutaman peruskysymyksen, jonka jälkeen sovellus tarjoaa sopivia työtehtäviä anonyymille käyttäjälle.

***

1:43

Toisen haastateltavan nimi korjattu 23.11 kello 10.18.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.