Haastaja kesti Robert Heleniuksen kyydissä täydet kahdeksan erää

Tallinnassa käydyn nyrkkeilyillan pääottelussa Robert Helenius otti voiton uzbekistanilaissyntyisestä saksalaisesta Timur Musafarovista.

Ensimmäiseen erään Helenius lähti rauhallisesti painostaen, mutta sai Musafarovkin tilaisuutensa. "Robbea" jokseenkin päätä lyhemmällä Musafarovilla oli jatkuvasti vaikeuksia päästä kunnolliselle iskuetäisyydelle.

Neljännen erän lopulla saatiin kunnon säpinää, kun molemmat saivat hyvät osumat sisään. Kumpikaan ei pystynyt silti kääntämään tilannetta kunnon hyökkäykseksi.

Viidennessä Musafarovin vasuri mätkähti voimalla Robben kylkeen. Suomalaisjättiä ei sillä saatu hämilleen. Seuraavassa erässä Musafarov lähti yhä rohkeammin yrittämään, mutta Helenius piti hätyyttelijän loitolla.

Seitsemännessä erässä ottelun rasitus alkoi painaa sen verran, että molemmat joutuivat ottamaan tuntuvia osumia vastaan. Päätöserässä Musafarov kävi vielä hyökkäykseen, mutta Helenius pystyi tekemään yritelmät tehottomiksi.

Ottelun päätyttyä isompi pokaali ojennettiin odotetusti Heleniukselle. Varsinaista pistelaskuun perustuvaa tulosta ei julkistettu.

Tallinnan-kamppailu oli näytösottelu, ja se toimi Robbelle valmistautumisena joulukuussa käytävään raskaan sarjan EM-titteliotteluun. Helenius kohtaa Helsingissä Erkan Teperin.

Muista myös Ronda Rouseyn tähdittämä UFC-ilta, joka käynnistyy C More Extremellä ja MTV Katsomossa sunnuntain puolella kello 05!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja