Haas-kuski uskoo sääntömuutosten toimivan: “Pystyin todella seuraamaan”

Haas-tallin kuljettaja Kevin Magnussen uskoo alkavan F1-kauden sääntömuutosten todellakin helpottavan ohittamisia kisoissa.

Formulasarjan autojen siivet ovat kokeneet tälle kaudelle merkittäviä muutoksia, joiden toivotaan tarjoavan kuljettajille paremmat mahdollisuudet seurata edellä ajavaa autoa aiempaa lähempänä.

Magnussen katsoo uuden aerodynamiikan toimivan odotetulla tavalla ainakin Barcelonassa, jossa tallit aloittivat tiistaina talven toisen testiviikon. Tanskalaiskuskin mielestä edellä ajavan auton seuraaminen oli nyt merkittävästi aiempaa helpompaa.

– Niin monet ihmiset sanoivat, ettei muutoksilla olisi mitään merkitystä, mutta kun seurasin tänään autoa, niin tunsin suuren eron. Se tuntui aivan erilaiselta. Pystyin todella seuraamaan. Se oli paljon parempi, Magnussen kertoi testipäivän kokemuksistaan racefans.netin mukaan.

– Odotan nyt näkeväni, ovatko muut radat samanlaisia. Mukana on aina paljon erilaisia tekijöitä, jotka saattavat jäädä huomaamatta. Tilanne voi siis toisella radalla olla erilainen, mutta ensimmäiset merkit lupaavat hyvää, Magnussen lisäsi.

Videolla Valtteri Bottas puhuu Mercedeksen tilanteesta. 


Lue myös:

    Uusimmat