Hääkuvaus sai yllättävän käänteen – sulhanen kuuli karmaisevan huudon, ryntäsi veteen: "En tajunnut tilanteen vakavuutta"

7:20

Amerikkalaisparin hääpäivä sai yllättävän käänteen, kun he huomasivat hukkumaisillaan olevan pojan. Tuoreesta aviomiehestä tuli hääpäivänä myös sankari, uutisoivat Men'sHealth ja LadBible.

Katso yllä olevalta videolta, miten onnistua hääkuvissa!

Zac Edwards, 37, oli poseeraamassa Alabamassa rannalla morsiamensa Cindy Edwardsin, 32, kanssa parsikunnan hääkuvia varten, kun he kuulivat naisen huudon. Nainen oli huomannut vedessä teini-ikäisen pojan, joka oli hukkumassa.

– Pystyi sanomaan hänen [pojan] kasvojensa ilmeestä, että hän oli vaikeuksissa. Kun ensi kerran näimme hänet, hän oli noin 45 metrin päässä. Otin paitani pois, mutta vaimoni sanoi, ettei minulla ollut aikaa riisua housujani, Zac kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niin Zac juoksi veteen ja alkoi uimaan poikaa kohti. Kovat virtaukset olivat ilmeisesti vieneet lainelautailemassa olleen pojan liian kauas rannasta.

– Hän vain sanoi, että ’en pysty hengittämään’. Yritin pitää hänen päänsä veden pinnalla, ja tuin hänet ylös lainelaudalle.

Onnellinen loppu

– Virta oli todella voimakas, ja se esti meitä tulemasta yhtään lähemmäs. Aloin panikoida hiukan. Housuni tekivät potkimisesta vaikeaa.

Zac onnistui kuitenkin kellumaan pojan kanssa vedessä siihen asti, kun paikallinen palokunta ja uimapelastajat tulivat paikalle ja ottivat molemmat kyytiin.

– En todellakaan tajunnut tilanteen vakavuutta ennen kuin kävin nukkumaan sinä iltana, Zac sanoo.

Teinipoika onneksi selvisi. Ainoastaan Zacin ja Cindyn häävieraat saivat todella yllättyä, kun he suuntasivat hääkuvauksista juhliinsa. Molemmat olivat märkiä ja aivan hiekassa.

"Jopa kokeneet uimarit voivat joutua vaaraan"

Zac sai onneksi vaihdettua housunsa kuiviin shortseihin. Jopa pastori huomioi sulhasen rohkeuden hääpuheessaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Luulen, että ihmiset aliarvioivat meren. Se ei ollut hänen vikansa ollenkaan, mutta siellä oli punainen loppu. Ihmiset eivät lue kylttejä, ja uimareiden pitäisi olla todella varuillaan. Jopa kokeneet uimarit voivat joutua vaaraan, Zac muistuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja