Gwyneth Paltrow meni naimisiin tuottajamiehensä kanssa – häiden vieraslista tähtiloistoa täynnä

Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuk menivät viikonlopun aikana naimisiin.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow meni naimisiin tuottajana ja käsikirjoittajana työskentelevän miehensä Brad Falchukin kanssa viikonloppuna. Kaksikko sanoi toisilleen "tahdon" New Yorkin Long Islandilla.

Paltrow vahvisti uuden siviilisäätynsä julkaisemalla kuvan tuoreen avioparin käsistä. Molemmilla on kuvassa vasemman nimettömässään kihlasormukset.

Paltrow tunnetaan parhaiten lukuisista elokuvarooleistaan, hänet on nähty valkokankaalla elokuvissa, kuten Iron Man, Avengers ja Se7en. Falchuk sen sijaan on menestynyt tuottaja sekä käsikirjoittaja, joka on ollut luomassa Gleen ja American Horror Storyn kaltaisia hittisarjoja.

Häiden vieraslista oli lähteiden mukaan täynnä Hollywoodin kirkkainta loistoa. Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Steven Spielberg, Nicole Richie, Rachel Zoe ja Robert Downey Jr. olivat tunnetuimpia nimiä vieraiden joukossa.

Kyseessä on Paltrown toinen kerta naimisissa. Hänen ja Coldplay-laulaja Chris Martinin yli 10 vuotinen liitto tuli päätökseensä vuonna 2014. 1990-luvulla Paltrow oli kihloissa Brad Pittin kanssa, mutta kaksikko ei koskaan ehtinyt alttarille.

Lähde: Vulture

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja