Gwyneth Paltrow yllätti jälleen – myy lähes 70 euron kynttilää, joka "tuoksuu orgasmiltani"

Gwyneth Paltrow taitaa markkinoinnin. 

Hollywood-näyttelijä Gwyneth Paltrowilla on taitoja näyttelemisen lisäksi myös markkinoinnin puolella. Hän nimittäin myy lifestyleen keskittyvällä Goop-sivustollaan kynttilöitä, joiden myyntikuvaukset eivät ole niitä perinteisemmästä päästä. 

Aiemmin tänä vuonna hän kauppasi kynttilää, joka kantoi nimeä Smells like my vagina, eli suomeksi tuoksuu vaginalleni. Kyseinen kynttilä oli myyntimenestys, sillä se myytiin hetkessä loppuun. 

Alunperin vitsistä lähtenyt idea on saanut nyt jatkoa, kun Paltrow kauppaa nettisivustollaan uutta kynttilää, joka tällä kertaa kantaa nimeä "tuoksuu kuin orgasmini".

Kynttilällä on hintaa yli 66 euroa. 

Paltrowin markkinointikikka  herättikin keskustelua sosiaalisessa mediassa ja se sai aikaan faneissa ristiriitaisia tuntemuksia. 

–  Joku osa minusta haluaa tällä hetkellä vihata Gwyneth Paltrowia ja Goopia. Mutta näin Hänet Jimmy Fallonin The Tonight Show -keskusteluohjelmassa esittelemessä orgasmikynttiläänsä. Minun sisäinen ääneni sanoi tuolloin "Miten et voi olla rakastamatta tuota", Twitterissä kirjoitetaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja