Gwyneth Paltrow, hanki väriä elämään!

Gwyneth Paltrow on upea nainen, mutta kaipaisi lisää rohkeutta ja väriä pukeutumiseensa.

Säteilevä Gwyneth Paltrow on jälleen pinnalla uuden kokkikirjansa sekä Iron Man 3 -elokuvansa ansioista. Upeasta tyylistään tunnettu näyttelijä on huhtikuussa kiertänyt maailmaa esittelemässä uusinta leffaansa, ja kääntänyt katseita punaisella matolla.

Vaikka 40-vuotias Paltrow hurmaa aina olemuksellaan ja taitaa tehtävät julkisuuden valokeilassa, kaipaisi hän lisää rohkeutta edustustyyliinsä. Kaunottaren viimeaikaiset asukokonaisuudet ovat nimittäin olleet värimaailmaltaan hieman suppeat. Paltrow on bongattu lähes koko huhtikuun ajan mustavalkoisissa.

Ruskettunut Gwyneth Paltrow saapui Iron Man 3 -elokuvan Saksan ensi-iltaan 12. huhtikuuta yllään puhtaanvalkoinen asu, jota koristi musta vyö. Siitä se idea sitten lähti...

Muutamaa päivää myöhemmin Patrow hurmasi Lontoossa elegantilla, mutta erittäin samankaltaisella tyylillään. Onnesta hehkuva näyttelijä oli jälleen valinnut ylleen tutut ja turvalliset värit. Vain helman leikkaus erotti asun tavanomaisesta pikkumustasta.

Huhtikuun alussa kaunotar esittelu uutta kokkikirjaansa – tietysti mustavalkoisessa asussa! Tyylikäs jakku kruunasi seksikkään asukokonaisuuden, jossa katseen käänsivät Paltrown lyhyempääkin lyhyemmät mikroshortsit.

AVA / Leena Salo

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat