Mainos

Greyn anatomia -tähti julkaisi kuvia painonpudotuksestaan – rantaloma kannusti karistamaan vauvakilot

Näyttelijä Katherine Heigl sai lapsen joulukuussa 2016.

Näyttelijä Katherine Heigl, 39, kertoo sosiaalisessa mediassa painonpudotusurakastaan. Heigl julkaisi puhuttelevan kollaasin, jossa hän esittelee kuntokuurinsa vaiheita.

Ensimmäisessä kuvassa Heigl poseeraa kuukausi poikansa Joshuan synnytyksen jälkeen, toisessa noin vuotta myöhemmin ja kolmas kuva on tuore.

– On kulunut lähes 14 kuukautta siitä, kun Joshua syntyi ja niin kauan minulla on kestänyt päästä takaisin kuntoon, Heigl kirjoittaa kuvien yhteydessä.


– Toivon, että minulla olisi enemmänkin materiaalia ensimmäisen ja toisen kuvan välistä, jotta näkisitte, kuinka hidasta kehitykseni todella oli. Kuvia ei ole, koska olin kiireinen peitellessäni sitä kaikkea, sen sijaan että poseeraisin alusvaatteisillani!

Heigl paljastaa, että lähestyvä rantaloma ja huhtikuussa alkavat uudet työkuviot kannustivat häntä kiihdyttämään tahtia timmin kropan saavuttamiseksi.

– Syvä haluni tuntea itseni timmiksi, vahvaksi ja seksikkääksi on ajanut minua viimeiset kaksi kuukautta pudottamaan viimeisetkin vauvakilot ja auttanut etsimään ne syvälle hautautuneet vatsalihakset, Heigl kirjoittaa.

Heiglin ja tämän puolison Josh Kelleyn perheeseen kuuluu kaikkiaan kolme lasta, joista kaksi vanhinta on adoptoituja. Heigl tunnetaan parhaiten Izzie Stevensin roolistaan sarjassa Greyn anatomia. Hän on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Paksuna ja 27 mekkoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.