Grease-tähden uutisoitiin tekevän kuolemaa – manageri kuittaa väitteet "hulvattomina" – "Valehtelisin, jos sanoisin, etten pelkäisi"

0:56
Olivia Newton-Johnin rintasyöpä uusiutui jälleen

Olivia Newton-John sairastaa sitkeää rintasyöpää, mutta tähden managerin mukaan uutiset lähestyvästä kuolemasta ovat naurettavia. 

Australialaislehti uutisoi viime viikolla Grease-musikaalielokuvan tähti Olivia Newton-Johnin, 70, tekevän kuolemaa rintasyövän uusiuduttua kolmannen kerran.

– Olivian elintoiminnot näyttävät heikkenevän, mutta hän kieltäytyy luovuttamasta ennen kuin on selvinnyt tyttärensä Chloen hääpäivästä, nimetön lähde kertoi. 

Näyttelijän manageri Michael Caprio on kuitenkin kumonnut uutisen ja ilmoittanut, että väitteet näyttelijän lähestyvästä kuolemasta ovat "hulvattomia". 

– Voisitte hankkia parempia lähteitä kuin tabloid-lehdet, Caprio kommentoi. 

Newton-Johnilla diagnosoitiin rintasyöpä kolmannen kerran toukokuussa 2017, yli 20 vuotta ensimmäisen diagnoosin jälkeen. Vuonna 2013 näyttelijä sai toisen diagnoosinsa, mutta piti tiedon poissa julkisuudesta. 

– Tietysti se pelottaa, valehtelisin, jos sanoisin etten pelkäisi, mutta aion pysytellä terveenä, Newton-John on sanonut. 

Australialaisnäyttelijä on puhunut julkisuudessa luonnollisen syöpähoidon puolesta ja kertonut lääkitsevänsä itseään kannabiksella. 

Lähde: Daily Mail 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja