Gossip Girl -tähti Ed Westwick kihlasi rakkaansa – näyttävät kuvat julki

Kihlapari kertoo uutisesta Instagramissa.

Gossip Girl -televisiosarjasta tuttu brittinäyttelijä Ed Westwick kihlautui kumppaninsa, malli ja näyttelijä Amy Jacksonin kanssa. Westwick ja Jackson jakoivat kumpikin Instagramiin näyttävän kuvasarjan, jonka ensimmäisessä otoksessa Westwick on polvistunut rakkaansa eteen riippusillalla.

Pari kihlautui Sveitsin lumisissa vuoristomaisemissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Yli kolme miljoonaa tykkäystä keränneen postauksen kommenttikenttä on täyttynyt tuhansista ja taas tuhansista onnitteluista.

– Valtavasti rakkautta ja onnea upealle parille!

– Voi luoja! Onnea teille molemmille!

– Olen niin innoissani ja onnellinen puolestanne! Onnea!

Westwick tunnetaan parhaiten Chuck Bassin roolista Gossip Girl -televisiosarjassa. Sarjassa seurataan upporikkaiden nuorten elämää New Yorkin Upper East Sidessa. Pahana poikana tunnettu Chuck on mukana kaikilla sarjan kuudella tuotantokaudella.

Gossip Girl -sarja näki päivänvalon vuonna 2007, ja sen viimeinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2012. Sarja perustuu Cecily von Ziegesarin samannimiseen kirjasarjaan.

Vuonna 2021 HBO Max -suoratoistopalvelussa julkaistiin jatkoa alkuperäiselle Gossip Girl -sarjalle. Jatko-osassa seurataan eri päähenkilöitä kuin aiemmassa versiossa, mutta sarja noudattaa samaa tematiikka kuin alkuperäinen versio. 

Lue myös:

    Uusimmat