Google Chrome sai kätevän lisäyksen iPhonessa

Googlen Chrome-verkkoselain päivittyy uuteen 57-versioon useilla eri alustoilla. Chromen tietokoneversiossa Windowsilla ja Maceille yksi tärkeä uudistus on taustalla olevien välilehtien virrankulutuksen vähentäminen. Chrome 57:ssä Applen iOS:lle eli muun muassa iPhonelle mukana on kuitenkin uusi ominaisuus.

Chrome 57 lisää myös iPhonella Chromeen Lukulista-toiminnon, joka mahdollistaa artikkelien ja muiden verkkosivujen helpon tallentamisen myöhemmin luettavaksi. Artikkelit myös tallentuvat lukulistalle lisättäessä laitteen muistiin, joten ne pääsee tämän jälkeen lukemaan myös ilman verkkoyhteyttä.

Sivun lisääminen lukulistalle käy oikeasta yläkulmasta avautuvasta valikosta jakokuvaketta painamalla, jolloin esille pomppaavissa valinnoissa mukana on nyt myös vaihtoehto Lue myöhemmin. Lukulistan sisältöön pääsee puolestaan myös käsiksi valikon kautta, kuten alta käy ilmi.

Applen ja iPhonen oma Safari-selain on tukenut lukulistatoiminnallisuutta jo pitkään. Nyt se on kuitenkin tarjolla iPhoneissa myös Chrome-käyttäjille.

Lue myös:

    Uusimmat