Golden Globet jaettiin: Oliko tämä paras kiitospuhe?

Supersuosittu laulaja Adele voitti odotetusti parhaan elokuvakappaleen Golden Globe -palkinnon.

Adelen kappale Skyfall samannimisestä Bond-elokuvasta palkittiin maanantain vastaisena yönä Golden Globe -gaalassa Los Angelesissa.

Adelen kiitospuhe on herättänyt ihastusta ja kansainvälisessä mediassa sitä kehutaan illan parhaaksi puheeksi.

– Oikeasti, tulin tänne vain viettämään iltaa ystäväni Idan kanssa – olemme molemmat tuoreita äitejä. En odottanut tätä. Kiitos todella paljon, Adele aloitti puheensa.

– On todella outoa olla täällä, mutta kiitos siitä että saan yhden illan olla osa teidän maailmaamme. Tämä on mahtavaa – ja olemme nauraneet niin, että melkein pissasimme housuumme, hän jatkoi.

Adele kiitti puheessaan myös mediaa, sillä Hollywoodissa asuvat ulkomaalaiset toimittajat valitsevat Golden Globe -voittajat. Myös kotijoukot saivat kiitosta.

– Haluaisin kiittää kansainvälistä Hollywood-lehdistöä, vaikka en olisi koskaan uskonut, että sanoisin niin. Ja omistan palkinnon poikaystävälleni, joka vakuutti minut tekemään tämän. Ja ihanalle pojalleni. Kiitos paljon!

Gaalan takahuoneessa Adele avautui äitiydestään enemmänkin. Hän ei ole esiintynyt julkisuudessa sen jälkeen, kun sai lapsen lokakuussa.

– Olen aivan poikki, sillä tavalla äitiys on minua muuttanut. Olen saanut ihottumaa, koska olen pessyt niin paljon pulloja, hän totesi People-lehdelle voittonsa jälkeen.

Poikansa nimeä hän ei suostunut vieläkään paljastamaan.

– En kerro hänen nimeään, se on liian henkilökohtaista. Pidän hänet itselläni tässä vaiheessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja