Glen Kamaraa solvanneen tshekkipelaajan teot poliisin syynissä – "Heillä on riittävästi todisteita rikossyytteiden nostamiseksi"

2:51
Katso video: Ondrej Kudela sai 10 ottelun pelikiellon solvattuaan Glen Kamaraa tässä tilanteessa.

Suomalaispelaaja Glen Kamaran asianajaja Aamer Anwar kertoo Skotlannin poliisin suunnittelevan rikossyytteen nostamista Kamaraa rasistisesti solvannutta Ondrej Kudelaa vastaan.

Kamaran asianajajana toimiva Anwar julkaisi torstaina lehdistötiedotteen, jossa kertoi Skotlannin poliisin harkitsevan syytteen nostamista Kudelaa vastaan. Kudela solvasi Kamaraa rasistisesti maaliskuussa pelatussa Slavia Prahan ja Rangersin Eurooppa-liigan ottelussa.

– Poliisi uskoo, että heillä on riittävästi todisteita rikossyytteiden nostamiseksi Kudelan rasistisesti raskauttavasta käytöksestä, Kamaran asianajaja Aamer Anwar kirjoittaa tiedotteessaan.

Anwarin mukaan Kudela ei ole halunnut tehdä yhteistyötä poliisin kanssa.

– On surullista, että herra Kudela ei ole tehnyt yhteistyötä Skotlannin poliisin kanssa. Hän ei ole osallistunut haastatteluihin, eikä ole toimittanut lausuntoaan poliisille.

UEFA lätkäisi Kudelalle keskiviikkona kymmenen ottelun mittaisen pelikiellon, joka koskee sekä seura- että maajoukkueen otteluita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja