Glee-tähti lauloi ystävänsä muistolle

Hittimusikaalisarja Gleen tähtiin kuuluva Matthew Morrison omisti sunnuntaisen keikkansa edesmenneelle kollegalleen, yllättäen menehtyneelle Cory Monteithille, kertoo New York Times -lehti nettisivuillaan.

Sunnuntai-iltapäivänä manhattanilaisella klubilla esiintynyt Morrison oli omien sanojensa mukaan "vaivaantunut" joutuessaan esiintymään niin pian ystävänsä kuoleman jälkeen. TV-sarjassa Glee-klubin vetäjää esittävä Morrison kertoi yleisölle Cory Monteithin olleen kuin veli hänelle.–

– Te tulitte katsomaan esitystä ja minä tulin esiintymään, joten sen me teemme. Ja teemme sen Coryn muistolle, Morrison lausui New York Timesin mukaan.

Morrison aloitti esityksensä a capella -versiolla musikaalikappaleesta “What I Did for Love”. Kyseinen kappale kuultiin Glee-sarjan toisella kaudella.

Morrison ehti työskenellä Monteithin kanssa vuodesta 2009. Vain 31-vuotiaana kuolleen Cory Monteithin kuolema on järkyttänyt laajasti viihdemaailmaa. Glee-sarjassa näytellyt ja laulanut Cory Monteith löydettiin kuolleena lauantaina. Kuolinsyystä ei ole vielä tietoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat