Gladiaattorit-selostaja Antero Mertaranta kertoo, mikä ohjelmasta tekee erityisen ”Suorastaan suomalaisen tv-viihteen riemuvoitto”

Antero Mertarannan mukaan Gladiaattoreissa on paljon samoja elementtejä kuin urheilussa. 

Gladiaattorit-ohjelman selostajana kuullaan kaikille suomalaisille tuttua ääntä, Antero Mertarantaa. Mertaranta kertoo MTV Uutisille katsoneensa alkuperäistä ohjelmaa 90-luvulla.

– Se oli hyvin erilainen ja poikkeuksellinen ja siihen aikaan myös hienosti toteutettu, hän muistelee.

Gladiaattorien uuden version juontajaksi Mertaranta lähti innolla, sillä pitää urheiluviihteen tekemisestä. Hän kokee saavansa tehdä puhetyötä omilla vahvuuksillaan ja tuoda mukaan omaa panostaan.

– Ohjelmassa on kilpailullista elementtiä, hauskuutta, dramatiikkaa ja sellaisia asioita, joita urheiluun kuuluu, ja paljon myös viihteellisiä elementtejä, hän kuvailee.

Mertarannan mielestä on hienoa, että ohjelman pääosassa ovat tavalliset ihmiset. Hänen mukaansa nykyään tehdään vain vähän ohjelmia, joihin katsojat voivat samastua ja miettiä, selviäisivätkö itse tehtävistä.

– Se on suorastaan suomalaisen tv-viihteen riemuvoitto, hän iloitsee.

Mertarannan mukaan ohjelman vahvuus on, että gladiaattorit ovat eri tyyppisiä ja tulevat erilaisista taustoista. Mukana on kookkaita ja lihaksikkaita, mutta myös akrobaattisia ja urheilullisia gladiaattoreita.

– He toivat uutta henkeä koko juttuun, Mertaranta toteaa.

Gladiaattorit MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat