Nämä kaksi Kuutamolla-tositarinaa löivät Janne Katajan ällikällä: "Se oli siis järkyttävä, mutta totta"

Nämä kaksi Kuutamolla-tositarinaa löivät Janne Katajan ällikällä: "Se oli siis järkyttävä, mutta totta" 0:55
Janne Kataja nimeää ällistyttävimmät Kuutamolla-tositarinat

Janne Katajan luotsaama Kuutamolla-ohjelma palaa uuden kauden voimin.

Kuutamolla-sarja jatkuu jo neljännen tuotantokauden jaksoin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaina 18. maaliskuuta. Ohjelman puikoissa jatkaa juontajana ja lelukauppiaana tunnettu Janne Kataja.

Kataja kertoo MTV Uutisille, että tuleva kausi pitää sisällään värikkäitä, polveilevia, yllättäviä ja hauskoja tarinoita.

– Mutta ehkä tarinoitakin tärkeämpää on se hetki, kun niitä tarinoita kerrotaan ja miten niihin reagoidaan, ja mitä lisätarinoita syntyy.

– Usein on niin, että joku kertoo tarinan ja toiselle tulee siitä joku juttu mieleen. Se on melkein yhtä tärkeä osa ohjelmaa kuin ne varsinaiset tarinat, joissa on totuudet ja valheet, hän jatkaa.

Ohjelmassa on sen historian aikana nähty kirjava joukko vieraita aina taiteilijoista sometähtiin ja poliitikkoihin. Mikäli Kataja saisi valita kenet tahansa vieraakseen Kuutamolla-ohjelmaan, valitsisi hän kolme henkilöä.

– Haluaisin Sauli Niinistön, Tarja Halosen ja Martti Ahtisaaren niin, että he olisivat samassa jaksossa keskenään, hän toteaa.

Katajan mieleen on jäänyt aikaisemmilta Kuutamolla-kausilta kaksi tarinaa, jotka löivät hänet toden teolla ällikällä. Mistä tarinoista on kyse? Katso yllä olevalta videolta!

Alta näet uuden Kuutamolla-kauden trailerin.

Janne Katajan juontama Kuutamolla 0:40

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 18.3. alkaen kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat