Näin kovassa kunnossa Gladiaattorien Cobra, Anki Honkala on 56-vuotiaana – ”Penturasva on hävinnyt” 

Näin kovassa kunnossa Gladiaattorien Cobra Anki Honkala on 56-vuotiaana 1:41
Video: Anki Honkala kertoo, miten hän suhteensa omaan kehoon on muuttunut

Agneta ”Anki” Honkala muistetaan parhaiten 90-luvun alkuperäisestä Gladiaattorit-ohjelmasta. Nyt on hän 56-vuotias, ja edelleen huippukunnossa. 

Honkala on kaksinkertainen kehonrakennuksen Suomen mestari 90-luvulta. Treeniä on vedetty koko ajan, mutta kilpailun Honkala aloitti uudelleen muutama vuosi sitten – tällä kertaa fitnessissä. 

Katso videolta, kuinka kovassa kunnossa Honkala on nykyään. 

Honkalan erottaa monesta kisaajasta ikä. Hän on 56-vuotiaana kokenutta kaartia fitness-lavoilla. 

– Tämä tuntuu muuttuvan vuosi vuodelta helpommaksi, mitä vanhemmaksi tulee. Kun tuntee kehonsa ja tietää mikä toimii ja mikä ei, hän kertoo MTV Vieras -haastattelussa. 

Keho muuttuu, kun ihminen vanhenee. Honkala sanoo muutosten olleen hänen kannaltaan positiivisia. 

– Penturasva on hävinnyt. Nyt on vain kovaa laatulihasta ne mitä on. Niistä ei pääse eroon varmaan lopettamallakaan treenaamista. Lihakset on hankittu vuosikymmenten aikana kovan ja järjestelmällisen treenin kautta. 

Lihaksiston lisäksi iho muuttuu. Honkalallakaan se ei ole enää yhtä elastinen kuin ”kaksivitosella”. Se, että ikä näkyy, ei haittaa. 

– Olen todella kiitollinen, että tässä iässä olen tässä kunnossa ja täysin terve. Mulla on kroppa, joka toimii ja tottelee mua ja toteuttaa mun unelmia ja haaveita edelleen. 

Katso Anki Honkalan koko MTV Vieras -haastattelu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat