Mainos

Karvaan pettymyksen kokenut Tuomas "Voittamaton" Simola: "Gladiaattorit oli hyvä alkulämmittely!"

Gladiaattorit-sarjassa areenalla huomion varasti voitontahtoinen Tuomas "Voittamaton" Simola.

Liikunnanohjaaja ja kamppailuvalmentaja Tuomas "Voittamaton" Simola hämmästytti Gladiaattorit-ohjelmassa voitonnälkäisellä asenteellaan. Vaikka hän joutui nielemään tappion, on Simola tyytyväinen siihen, että hän osallistui ohjelmaa.

– Aivan mahtava kokemus! Tämä on sellainen ohjelma ja formaatti, mitä lapsena seurasin ja fanitin ja halusi silloin mukaan. En kuitenkaan ikinä tiennyt, että tuleeko sellaista mahdollisuutta, Simola toteaa MTV Uutisille.

– Onhan se hieno kokemus ja tunne päästä toteuttamaan sellainen lapsuuden unelma, Simola kertoo.

Simola myöntää, että ohjelmassa hänelle osoitetut suoritusajat vaikeuttivat hänen keskittymistään. Kamppailulajien harrastajana Simola on tottunut siihen, että erän alussa on aikaa tunnustella vastustajaa ja kilpailutilannetta.

– Mulla oli ehkä vähän vaikea asennoitua siihen, että se suoritusaika oli minuutin. Minuutti menee todella nopeasti, ja se oli varmaan minulle se suurin haaste näissä lajeissa.

– Aika loppui vähän kesken, Simola harmittelee.

Simolan matka Gladiaattoreissa loppui lyhyeen, mutta Voittamaton ei luovuta. Simola lupaa, että hänet tullaan vielä näkemään uusien, liikunnallisten haasteiden parissa.

– Jatkan Voittamaton-hahmon linjaa ja lähden innolla kohti uusia seikkailuja, uusia voittoja ja uusia haasteita. Gladiaattorit oli hyvä alkulämmittely! Simola toteaa pilke silmäkulmassa.

Gladiaattorit-ohjelmassa nähtiin hurja kaksinkamppailu, kun kilpailija Tuomas Simola sai vastaansa gladiaattori Vertti ”Titaani” Harjuniemen. Miesten tehtävänä oli yrittää pudottaa toisensa korkealta korokkeelta lyömällä pitkällä sauvalla, jonka päissä on pehmusteet.

Gladiaattorit alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 21.4. klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja