Ernest Lawson on suuren haasteen edessä: "Jännittää tosi paljon, miten siitä suoriudun"

Ernest Lawson paljastaa jännittävänsä Huuman juontamista.

Syksyn yllätyksellisin tv-ohjelma Huuma starttaa MTV3-kanavalla 14. syyskuuta. Vauhdikas viihdeohjelma koostuu erilaisista osioista, peleistä ja yllätyksistä. Ohjelmaa juontavat Ernest Lawson, Roope Salminen ja Jenni Kokander.

Olennainen osa ohjelmaa ovat yllätykset, joita on kuvattu kesän aikana. Lawsonin mukaan osa yllätettävistä ei vielä tiedä olevansa mukana ohjelmassa, joten salaisuuksia varjellaan tarkasti.

– Olen niin onnellinen ja helpottunut, että tämä kohta alkaa, koska sitten ei tarvitse enää pitää salaisuuksia tai jännittää, pysyvätkö ne suoraan lähetykseen asti, Lawson toteaa MTV Uutisille.

Jokaisessa jaksossa joku pääsee pelaamaan suoraan lähetykseen kuudestatoista eri palkinnosta koostuvasta Jättipotista. Lisäksi palkintoja voi voittaa tulemalla studioyleisöön, kotoa käsin tai vaikkapa kauppareissulla. Syksyllä etsitään myös sohvaa ympäri Suomen ja seurataan huikean jännittävää fiktiivistä rikosmysteeriä, jossa suomalainen supertähti joutuu rikoksen uhriksi.

Lawsonin mukaan ohjelma ei noudata samaa kaavaa viikosta toiseen, vaan osiot vaihtuvat ja jokainen jakso on erilainen.

– Se pitää ohjelman mielenkiintoisena sekä tekijöille että yleisölle.

Vaikka Lawson on kokenut juontaja ja tehnyt paljon suoria lähetyksiä, hän myöntää jännittävänsä Huuman juontamista.

– En ole koskaan ollut juontamassa mitään näin isoa, suoraa lähetystä varsinkaan. Se jännittää tosi paljon, että miten siitä suoriudun.

Huuma alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 14.9. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat