Girls-sarjan tähti laihtui hurjasti – "Hymyilen leveästi, oli kroppani minkä kokoinen tahansa"

Näyttelijä Lena Dunham on kertonut usein julkisuudessa, ettei voisi välittää vähempää siitä, mitä hänen kropastaan ajatellaan.

Suositun Girls-tv-sarjan luonut Lena Dunham, 30, nähtiin hiljattain punaisella matolla New Yorkissa. Dunham saapui paikalle selkeästi hoikistuneena.

Dunham avautui aiheesta Instagram-tilillään.

– Olen mielestäni tehnyt asian hyvin selväksi vuosien saatossa: en voisi vähempää välittää siitä, mitä joku muu ajattelee minun vartalostani. Olen näyttäytynyt punaisella matolla isokokoisena. Olen näytellyt seksikohtauksia silloin, kun kroppani on ollut arpia täynnä. Olen hyväksynyt sen, että vartaloni on jatkuvasti muuttuva organismi eikä mikään pysyvästi muokattu kokonaisuus, Dunham kirjoittaa.

– Hymyilen leveästi, oli kroppani miten pieni tai suuri tahansa, koska olen ylpeä siitä, mitä vartaloni on kokenut ja edustanut. Olen kärsinyt kroonisista sairauksista, bodyshamingista ja seksuaalisesta ahdistelusta. Kuten kaikki muutkin.

Dunham kirjoittaa panostavansa parhaillaan terveelliseen ruokavalioon ja treenaamiseen saadakseen endometrioosin eli kohdun limakalvon sirottumataudin kuriin.

– Minun painonpudotukseni ei siis ole mikään riemuvoitto eikä merkki siitä, että olen vihdoin antanut periksi julkisuuden paineille. Minun vartaloni kuuluu minulle, joka ikisellä tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat