Garminilta uusi kestävä Instinct-älykello

Garmin on julkistanut uuden, kestävän Instinct-älykellon. Kovempaan käyttöön suunnattu kello tulee myyntiin mustana, valkoisena ja oranssina. Kestävyyden lisäksi Instinct-kellon vahvuuksia on pitkä akunkesto.

Garmin Instinctissä on 128 x 128 pikselin mustavalkonäyttö, jonka luettavuus on hyvällä tasolla myös kirkkaassa auringonvalossakin. Uutuuskellossa on Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G:n mukainen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys. Vettä kello kestää sadan metrin syvyyteen asti.

Akunkestoksi Garmin lupaa älykellotilassa jopa 14 päivää. Kuitenkin GPS-yhteyttä käytettäessä perustilassa akku riittää 16 tunniksi ja UltraTrac-virransäästötilassa 40 tunniksi. Instinctissä on myös barometri, kompassi, kiihtyvyystunnistin, lämpömittari ja sykemittari. NFC-yhteyttä kello ei tue.

Uutuuskellon voi yhdistää Android- tai iOS-puhelimiin Bluetooth-yhteyden kautta. Puhelimen ilmoitukset saapuvat tuttuun tapaan älykelloon. Garmin Instinct on myynnissä Garminin verkkokaupassa 319 euron hintaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.