Real Madridin tähtipelaajien välit tulehtumassa? Gareth Bale lähti stadionilta kotiin kesken ottelun

Real Madrid on viime vuosilta tutussa tilanteessa maaliskuun alkaessa. Barcelona on nappaamassa La Ligan ja Espanjan Cupin, joten valkoisten keskittyminen on taas lähes pelkästään Mestarien liigassa. Espanjalaislehti Marcan mukaan joukkueen sisällä kiehuu.

Gareth Balen vaikeuksista sopeutua Madridiin on uutisoitu läpi walesilaisen Madrid-vuosien. Alkuvuoden aikana raportit tähden vaikeuksista joukkueessa ovat kiihtyneet. Bale ei ole esimerkiksi juurikaan opetellut espanjan kieltä, mikä on vaikeuttanut suhteiden syventymistä joukkuetovereihin.

Marcan mukaan valtaosa joukkueen pelaajista ei ymmärtänyt päävalmentaja Santiago Solarin ratkaisua valita Bale avauskokoonpanoon El Clasicossa. Kun tämä otettiin tunnin kohdalla vaihtoon, kotiyleisö vihelsi villisti kuoreensa jatkuvasti enemmän käpertyvälle Balelle.

Bale vietti espanjalaislehden mukaan Marcelon vieressä penkillä aikaa vain muutaman minuutin, kunnes poistui pukuhuoneen kautta suoraan kotiin ennen ottelun päättymistä.

Iscon mukaantulo Casemiron tilalle 76. minuutilla oli myös yllätys, sillä Isco ei ole kuulunut Solarin suunnitelmiin enää kuukausiin.

Real Madrid kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Ajaxin tiistaina Madridissa. Espanjalaiset ottivat avausosassa 2-1-vierasvoiton.  

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Dortmund – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1
Real Madrid – Ajax klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat