Frozen-tähti hämmentää vihjauksellaan Elsan seksuaalisuudesta: "Ei tarkoita sitä, etteikö se matka voisi tapahtua"

1:59
Frozen 2 -elokuvan traileri julkaistiin

Frozen-elokuvien tähti Josh Gad kertoo oman näkemyksensä päähenkilö Elsan tarinan kehittymisestä. 

Supersuositun Frozen-elokuvien tähti, lumiukko Olafin ääninäyttelijä Josh Gad vastaa spekulaatioon, joka on vuosien ajan käynyt villinä animaatioelokuvan päähenkilön Elsan ja tämän seksuaalisuuden ympärillä. Vuosien ajan monet fanit ovat pähkäilleet Elsan olevan lesbo. 

Gadin mukaan Elsan tapauksessa on kyse enemmän itsensä rakastamisesta ja hyväksymisestä, kuin kumppanin löytämisestä. 

– Ohjaajat halusivat kertoa tarinan, joka ei välttämättä tuntunut siltä, että siinä olisi kyse Elsan pyrkimyksestä etsiä rakkautta. Siinä on enemmän kyse siitä, että Elsa omaksuu Elsan, Gad kuvailee. 

Näyttelijä jätti jälleen kuitenkin spekulaation asiasta avoimeksi. 

– Se ei tarkoita sitä, etteikö se matka voisi vielä kuitenkin tapahtua tulevaisuudessa, Gad vihjaili.

Näyttelijä kuitenkin painottaa, ettei hän ole sanonut juuta tai jaata asiaan, eikä hän näin ollen voi itse varmistaa, mitä Elsan puolelta tullaan tulevaisuudessa näkemään.

Frozen-fanit ovat pohtineet Elsan seksuaalisuutta siitä lähtien, kun elokuvan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2013. Sen myötä suurilmiöksi nousi sen tunnuskappale Let It Go, josta on tullut omalla tavallaan yksi LGBTQ-voimakappaleista. 

Ensimmäisessä Frozen-elokuvassa Elsan sisko Anna osoitaa romanttisia tunteita erästä elokuvan miespuolista hahmoa kohtaan, mutta Elsalla ei moiseen ole aikaa hänen tutkiessaan omia supervoimiaan. 

Elokuvasta julkaistiin hiljattain sen toinen osa, Frozen 2 -elokuva. Ennen tuoretta julkaisua keskustelu Elsan seksuaalisuudesta kiihtyi fanien keskuudessa jälleen. Monet ovatkin toivoneet näkevänsä viitteitä asiasta tuoreessa elokuvassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja