Todella upeeta palaa – luvassa retrospektiivinen erikoisjakso

Todella upeeta -hittisarjan ensimmäinen jakso esitettiin 30 vuotta sitten.

Dokumentaarisessa Inside Out - erikoisjaksossa Todella upeeta -sarjan tähdet palaavat yhteen muistelemaan ohjelman menestystä. Dokumentti ilmestyy myöhemmin tänä vuonna, kertoo muun muassa Independent.

Rakastetussa sarjassa pr-henkilö Edina Monsoonia ja muotiguru Patsy Stonea näytelleet Jennifer Saunders ja Joanna Lumley saavat seurakseen Saundersin tytärtä näytelleen Julia Sawalhan, sekä Lumleyn assistenttia näyteleen Jane Horrocksin.

Jos et näe postausta, voit katsoa sen tästä!

Ohjelmassa esitetään kaikkien aikojen ensimmäinen jakso ja ennennäkemätöntä materiaalia kulissien takaa. Independent kertoo, että jaksossa muistellaan myös June Whitfieldiä, joka näytteli sarjassa Saundersin äitiä. Whitfield kuoli vuonna 2018.

– Rakastin sarjan tekemistä, mutta en muista paljoakaan. Suuri osa tästä retrospektiivistä on minulle kuin ilmestys, vitsaili Saunders, joka loi sarjan.

Lumley kuvaili dokumenttia valtavan viihdyttäväksi ja upeaksi muisteloksi ja lisäsi, että rakasti jokaista sekuntia sarjan tekemisessä.

Sarjassa seurattiin kahden itsekeskeisen ystävyksen elämää, kun he yrittivät pysyä ajan tasalla muoti- ja pr-maailman myllerryksessä kuluttamalla valtavat määrät sampanjaa.

Todella upeeta -sarjaa esitettiin vuodesta 1992 vuoteen 2012, jolloin sarja juhlisti 20-vuotista taivaltaan. Lisäksi sarjasta on tehty lukuisia erikoisjaksoja ja elokuva. 

Suomessakin huippusuosion saavuttanutta sarjaa esitti Yle.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat