Frendien paluuseen särö – yksi päätähdistä ei olekaan mukana

Frendien odotettu paluu on saanut takapakkia.

Hittisarja Frendit päättyi kaksitoista vuotta sitten huikean kymmenvuotisen menestyksen jälkeen. Siitä lähtien sarjan intohimoiset fanit ovat tauotta toivoneet ja haaveilleet sarjan tähtikuusikon yhteenpaluusta tavalla tai toisella.

Tällä viikolla katsojien unelmat tuntuivat toteutuneen, kun uutinen Frendien yhteenpaluusta pitkän erikoisjakson muodossa kiiri ympäri maailmaa. Nyt suunnitelma on kuitenkin saanut takapakkia, uutisoi Time -lehti.

Lehden mukaan Chandler Bingin roolista muistettava Matthew Perry ei aiemmin kerrotusta poiketen olekaan mukana projektissa. Asiaa kommentoi Perryn edustaja Lisa Kasteler.

– Matthew ei ole tässä mukana, sillä hän on Lontoossa The End of Longing -näytelmänsä harjoituksissa. NBC:n päättäjät olivat tästä tietoisia ennen kuin pitivät tiedotustilaisuutensa eilen.. Matthew saattaa nauhoittaa jotakin jaksoa varten. Eli toisin sanoen tämä ei ole se yhteenpaluu, jota ihmiset ovat toivoneet, nainen kirjoitti toimittajille lähettämässään sähköpostissa.

NBC-pomo Bob Greenblatt sivusi asiaa jo keskiviikkona kertoessaan Frendit-paluusta ensimmäisen kerran, muttei avannut asiaa tarkemmin. 

– Toivon, että saamme kaikki kuusi näyttelijää yhtä aikaa samaan huoneeseen. En ole varma, onko se logistisesti mahdollista, mies sanoi tuolloin.

Frendit AVAlla arki- ja viikonloppuiltaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja