Mainos

Tiesitkö? Frendit-suosikkiparin ei ollut tarkoitus päätyä yhteen – Paul Rudd hurmasi kaikki

Frendien Phoebe päätyy sarjassa avioitumaan Miken kanssa, mutta tämä ei kuitenkaan ollut se alkuperäinen suunnitelma. Paul Rudd oli kuitenkin liian valovoimainen ohitettavaksi.

Charmantti näyttelijäkomistus Paul Rudd onnistui vetovoimallaan muuttamaan kaikkien aikojen suosituimman televisio-ohjelman kurssin.

Rudd näytteli Fredeissä ihastuttavaa Mikeä, joka rakastuu Lisa Kudrowin näyttelemään Phoebeen ja lopulta pari saa toisensa lumisen New Yorkin kadulla.

Alunperin Phoeben ei kuitenkaan ollut suinkaan tarkoitus päätyä lopulta yhteen Miken kanssa. Phoeben aiempaa suurta rakkautta, änkyttävää tiedemies Davidia näyttelevä Hank Azaria paljasti Huffington Postin haastattelussa, että alunalkaen hänen hahmonsa ja Phoeben oli tarkoitus päätyä yhteen, mutta Paul Rudd oli liian hurmaava, että hänet olisi voinut kirjoittaa ulos sarjasta.

Moni muistaa Phoeben ja Davidin kyyneleiden täyteiset hyvästi tiedemiehen suunnatessa Minskiin. Azaria tunnustaa haastattelussa, ettei Valko-Venäjän-komennuksen pitänyt tarkoittaa parin rakkauden kariutumista.

– En tiennyt, että se olisi Davidin loppu. Suunnitelma oli aina tuoda hänet takaisin, Azaria kertoo.

David palaa kyllä sarjaan takaisin lyhyeksi aikaa, muttei onnistu enää voittamaan Phoeben rakkautta puolelleen.

– Uskon, rehellisesti, että se mitä tapahtui, oli se, että Paul Rudd oli niin mahtava, että he löysivät hyvän meiningin hänen kanssaan ja minun hahmostani tuli enemmän rouhe myllyssä. Toisin kuin toisinpäin, Azaria kuvailee.

– Kyllä se tosiasiassa hieman kirpaisi. Mikä ikinä osa minusta onkaan Minskiin lähtenyttä tiedemies Davidia – mikä kieltämättä on vain pieni osa minusta – se osa minusta aina halusi päätyä yhteen Phoeben kanssa. Olin hieman surullinen, etten päätynyt, hän kertoo huvittuneena.

Azaria muistaa myös kehua hänen paikkansa vienyttä Ruddia, joka hänen mielestään todisti taitonsa komediasarjassa ja ansaitsi täysin paikkansa Phoeben rinnalla.

Myös Ruddin ulkonäölle löytyy mieheltä sana jos toinenkin.

– Hän komea pirulainen. Hän on itseasiassa ärsyttävän komea. Oikeastaan sen ei pitäisi olla sallittua, että hän on niin komea. Hän on kuin komedian Tom Brady, Azaria latasi.

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2016

Frendit alkaa Subilla ma 3.6. klo 19. Ohjelmaa esitetään kaksi jaksoa päivässä maanantaista torstaihin

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja