Fredrik Jensenin Augsburg nousi Bundesliigan kärkeen – Joel Pohjanpalolle katsomokomennus

Fredrik Jensenin edustama Augsburg nousi lauantaina yksin jalkapallon Saksan Bundesliigan kärkeen, kun Augsburg kaatoi kotonaan Dortmundin maalein 2–0.

Jensen tuli kentälle toisella jaksolla Augsburgin 2–0-maalin jälkeen ja oli puolustamassa johtoa reilut puoli tuntia.

Muista Suomen maajoukkuepelaajista Lukas Hradecky pelasi tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla, kun Leverkusen jakoi kotikentällään pisteet Leipzigin kanssa 1–1-tasapelillä.

Kauden avausottelussa Wolfsburgia vastaan nollapelin torjunut Hradecky joutui antautumaan jo 14. peliminuutilla, kun Leipzigin ruotsalainen Emil Forsberg laukoi pallon suomalaisveskarin ohi Leverkusen-maalin yläkulmaan. Leverkusenin tasoitusosuman tykitti 20. minuutilla yläriman kautta Kerem Demirbay.

Wolfsburgia vastaan viisi minuuttia pelannut Joel Pohjanpalo ei päässyt kotiavauksessa lainkaan Leverkusenin kokoonpanoon.