Frasier-tähti joutui alentamaan ökytalonsa hintaa – taas!

Näyttelijä Kelsey Grammer ei millään saa myynnissä olevasta talostaan haluamaansa määrää miljoonia. Tähti on joutunut kerta toisensa perään alentamaan myyntihintaa.

Frasier-sarjan nimikkoroolista tuttu Kelsey Grammer on jälleen joutunut alentamaan myynnissä olevan Beverly Hillsin kartanonsa hintaa. Grammer on yhdessä ex-vaimonsa, Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tutun Camille Grammerin (kuvassa), kanssa yrittänyt myydä taloa jo vuodesta 2008, jolloin talo tuli markkinoille 14,5 miljoonan euron hintaan.

Kukaan ei ole kuitenkaan ilmoittautunut ostajaksi ja hintapyyntöä on jouduttu vuosi vuodelta laskemaan. Nyt talo on myynnissä 11,5 miljoonalla eurolla.

Grammerit ostivat talon aikoinaan vuonna 2007 10,5 miljoonalla eurolla. Talossa on pinta-alaa reilut 980 neliömetriä ja makuuhuoneita löytyy seitsemän. Lisäksi talossa on yhdeksän kylpyhuonetta, pihaa kaunistava uima-allas, oma kuntosali ja upea keittiö.

Avioeronsa jälkeen ex-pariskunta on yrittänyt myydä muitakin omistamiaan kiinteistöjä pois, mukaan lukien 5,3 miljoonan arvoisen lomamökin Coloradosta sekä 13,4 miljoonan arvoisen Malibun kartanon.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: radaronline.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja