Foxin keskusteluohjelmassa aiheena selfie-kuolemat – vieras putosi tuolilta kesken selfien oton: ”En voi lakata katsomasta tätä”

Sosiaalisessa mediassa nauretaan videolle, jossa uutisankkurin vakiovieraana tunnettu kirjailija putoaa tuolilta selfietä ottaessaan sen jälkeen, kun ohjelmassa oli keskusteltu kuolemaan johtaneista selfieistä. Kaksikko vakuuttaa, että kyseessä oli käsikirjoitettu vitsi.

Muistatko vielä, kuinka Kirsi Alm-Siira putosi tuolilta? Verestä muistoja yllä olevalla videolla.

Twitterissä riemuittiin ja hämmästeltiin, kun Laura Ingrahamin Fox-kanavan keskusteluohjelmassa vieraillut kirjailija ja juontaja Raymond Arroyo putosi tuolilta selfietä yhdessä Ingrahamin kanssa ottaessaan. Ironisen tilanteesta teki se, että kaksikko oli juuri keskustellut kuolemaan johtaneista selfieistä

Ingraham ja Arroyo ovat myöhemmin vakuuttaneet, että kyse oli vitsistä, mutta Twitterissä nautittiin tilanteesta joka tapauksessa. Muun muassa juontaja James Corden twiittasi klipin tapahtuneesta todeten, että: "En voi lakata katsomasta tätä." Twiitillä on jo liki 190 000 tykkäystä. Klippiä on katsottu yhteensä jo liki 16 miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kasvot peruslukemilla

Somehitiksi muodostuneessa pätkässä Ingraham ja Arroyo avaavat olutpullot ja päättävät ottaa selfien, mutta liian pitkälle kurottaessaan Arroyo putoaakin tuolilta.

Sen sijaan, että selfie-kuolemista juuri keskustellut Ingraham olisi huomauttanut tässä yhteydessä selfien vaaroista, kasvonsa peruslukemilla pitänyt juontaja ei tilanteesta hätkähtänyt, vaan jatkoi suoraan seuraavaan aiheeseen, kansalaisoikeuksia puolustavaan ACLU-järjestöön.

"Auttakaa häntä", hänen kuitenkin kuultiin toteavan ennen mainoskatkoa.

"Karmalla on huumorintajua"

Twitterissä tilanteelle naurettiin antaumuksella.

"En voi  lakata enkä lakkaakaan katsomasta tätä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Karmalla on huumorintajua, ja voi luoja, tarvitsin nauruja tänään."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pissasin housuuni, kun nauroin niin paljon." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän ei edes esitä välittävänsä"

"Hän ei edes esitä välittävänsä, sattuiko häntä. Syöksyy vain suoraan hyökkäämään kohti ACLU:ta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulen, että Ingraham tönäisi häntä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käsikirjoitettu vitsi

Kaksikko on kuitenkin sittemmin vakuuttanut, että kyseessä oli ennakkoon käsikirjoitettu vitsi. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kaikille teille huolestuneille katsojille tiedoksi, Raymond Arroyon putoaminen selfiemme aikana oli vitsi... pyllähdys pitkän viikon jälkeen", Ingraham twiittasi.

Myös Arroyo vakuutti, ettei ketään satutettu kuvauksissa.

"Olen kunnossa.. kaikki oli suunniteltua. Kiitos huolenpidosta ja katsomisesta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös:

1:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja