Mainos

Forssalaiskoulussa heilui sekavasti käyttäytynyt puukkomies

Forssan Opintiellä sijaitsevaan kouluun tuli puolenpäivän aikaan sekavassa tilassa oleva mieshenkilö. Miehellä oli ollut selkärepussaan selvästi havaittava puukko.

Koulun huolestunut henkilökunta teki miehestä ilmoituksen hätäkeskukselle. Henkilökunta ohjasi miehen ulos, mutta tämä palasi välittömästi takaisin. 

Paikan päälle saapunut poliisipartio otti koulun pihalta kiinni vuonna 1982 syntyneen miehen. Poliisin mukaan miehen kiinniotto sujui rauhallisesti. Noin 10-senttisen puukon kahva oli pilkottanut repusta.

– Poliisi oli paikalla neljässä minuutissa eli tilanne oli hyvin nopeasti ohi, kertoo komisario Pekka Kokkonen Hämeen poliisilaitokselta.

Mies oli poliisin mukaan käyttäytynyt niin sekavasti, ettei osannut antaa poliisille selvitystä siitä, minkä vuoksi oli tullut koululle puukko repussaan.

– Miehen sekavuus ilmeni muun muassa siinä, että miehellä oli hävinnyt ajan ja paikan taju. Epäilemme huumausaineiden väärinkäyttöä, Kokkonen sanoo.

Poliisin alustavien tietojen mukaan mies ei uhannut ketään koulun henkilökuntaan tai oppilaisiin kuuluvia. Kukaan ei joutunut tapahtuman vuoksi hengenvaaraan.

Poliisi jatkaa tapauksen ja miehen motiivien selvittämistä.

– Selvittelemme parhaillaan muun muassa miehen mahdollisia yhteyksiä kouluun, komisario Pekka Kokkonen kertoo.

Miestä epäillään törkeästä julkirauhan rikkomisesta ja teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla.

Juttua on täydennetty kello 15.20 komisarion kommenteilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.