Formulasirkus: Valtteri Bottas vastaan Tour de France -konkari Baden Cooke – kuinka kovaa kulkee Mercedes-kuskin pyörä?

F1-kausi 2018 käynnistyy viikonloppuna Australian urheilupääkaupungissa Melbournessa. Jos viime vuosi oli kaikkien aikojen suomalaiskausi niin lupaavalta näyttävät myös tulevat kahdeksan kuukautta – suomalaiskuskit pitivät paikkansa Mercedeksellä ja Ferrarilla, perinteiset F1-maat Ranska ja Saksa tekevät paluun kisakalenteriin ja mikä tärkeintä, varikkotoimittaja Mervi Kallio jatkaa Formulasirkuksen puikoissa.

MAINOS

Australian F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 02.55 ja 06.55
Lauantai: Harjoitukset klo 04.55, aika-ajo klo 07.55
Sunnuntai: Australian GP klo 07.55, ennakkotunnelmat klo 07.00!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Formulasirkus uusiutuu

Formulasirkuksessa nähdään tänä vuonna paljon uutta. Täysin uusi ohjelmaosio "Racebook" luo naamakirjaprofiilit kaikista rakastetuimmille kisakasvoille, eli itse formulakuskeille. Lempijäätelöstä suurimpaan varikkoviholliseen, yhtäkään kiveä ei jätetä kauden erikoishaastatteluissa kääntämättä. Lisäksi tutustumme joka jaksossa uuteen F1-persoonaan. Kahdenkymmenenyhden jakson aikana tavatut hahmot löytyvät joskus myös varikon ulkopuolelta – ensimmäisenä mukana monille tuttu räppäriduo JVG.

Suomalaiskuskien tavoitteet korkealla

Kuskiedustus Mercedeksellä ja Ferrarilla säilyy ennallaan. Ferrarin punaisissa ajavat tälläkin kaudella Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel, ja Mercedeksen Valtteri Bottas säilytti paikkansa Lewis Hamiltonin rinnalla – mutta toivon mukaan ei hänen varjossa. Viikon Formulasirkuksessa tavataan hyvin levännyt, mutta ennen kaikkea ahkerasti treenannut Bottas sekä muistellaan nastolalaisen kohokohtia kaudelta 2017. Tapaamme lisäksi Räikkösen ja kuulemme kokeneen kuskin mietteitä tärkeän kauden avausosakilpailun alla.

Melbourne, penkkiurheilijan unelma

Melbournessa riittää ihailtavaa – varsinkin urheilun ystäville. Kaupungissa golfataan, ratsastetaan sekä pelataan tennistä, mutta ennen kaikkea suomalaisittain varsin tuntemattomat kriketti, rugby ja australialainen jalkapallo vetävät areenat täyteen innokkaita australialaisfaneja. Jaksossa tutustummekin esimerkiksi maailmankuuluun Melbourne Cricket Groundiin sekä Rod Laver Arenaan. Formuloita ei kuitenkaan ajeta areenalla, vaan Albert Parkin puistomaisessa miljöössä sijaitsevalla katuradalla, jota voi ihastella viikonloppuna C Moren kanavilla.

Formulasirkus nyt katsottavissa myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat