Formulasirkus: Sebastian Vettelin kotikaupunkia kutsutaan ”Vettelheimiksi”

Mervi Kallio vierailee Formulasirkus-ohjelmassa Sebastian Vettelin kotikaupungissa Heppenheimissa, jota leikillisesti kutsutaan ”Vettelheimiksi”.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vettel asuu nykyään verotussyistä Sveitsissä, mutta vierailee Heppenheimissa useasti.

– Olemme hyvin ylpeitä hänestä. Hänellä on täällä paljon innokkaita faneja. Pidämme hänestä henkilönä, koska hän on perhekeskeinen. Hän on hiljainen, eikä hänen käydessään täällä kotona häneen kiinnitetä paljoa huomiota, koska hän on hyvin maanläheinen, kommentoi Heppenheimin pormestari Rainer Burelbach.

Idyllisessä noin 25 000 asukkaan Heppenheimissa vierailee Vettelin ansiosta paljon turisteja.

– F1-kisoissa mainitaan, että hän on Heppenheimista. Kaupungille se tuo merkittävää pr-arvoa. Heppenheimiin tulee paljon turisteja ja se luo tänne lisää liiketoimintaa, Burelbach kiittelee.

Tänä viikonloppuna F1-kuljettajat kisaavat Heppenheimin lähellä sijaitsevalla Hockenheimin radalla. F1-kisa saattaa jäädä Hockenheimin historian viimeiseksi, sillä ensi vuodesta Saksan kisajärjestäjillä ei ole sopimusta.

Pormestari Burelbach harmittelee tilannetta.

– Saksalle F1-kisan merkitys on suuri. Autoteollisuus on meille tärkeä. En voisi kuvitella, ettei täällä olisi kisaa. Jotain pitäisi keksiä, hän toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat