F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Formula ykkösten aika-ajoista tyly arvio – "Tänään ei ajeta metriäkään"

MTV Sportin F1-selostaja Oskari Saari ei usko, että Texasin Austinissa ajetaan lauantaina formula ykkösillä. 

Trooppinen myrsky Patricia kiusaa Yhdysvaltojen GP-viikonloppua rankkasateiden muodossa. Perjantain toinen harjoitussessio jouduttiin jo perumaan kokonaisuudessaan, nyt vaarassa ovat lauantain kolmannet harjoitukset ja aika-ajot. 

– Tiet ovat tällä hetkellä yllättävän hyvässä kunnossa. Ilmeisesti radan pohjoispuolella on pahimmat alueet. Tulvavaroituksia on annettu aamulla ja paikallisten viranomaisten viesti oli ytimekäs: Kääntykää takaisin, älkää hukkuko, matkalla rata-alueelle ollut Oskari Saari totesi aamukahdeksalta paikallista aikaa (klo 16 Suomen aikaa).     

– En tiedä, miksi ei kerrottu jo eilen illalla, että tänne ei kannata tulla, Saari jatkaa.

Kisajärjestäjät ilmoittivat heti aamukahdeksan jälkeen paikallista aikaa, että sisäänpääsyportit pysyvät kiinni ainakin klo 12:een saakka. Saaren mukaan todennäköisin vaihtoehto on se, että tänään ei ajeta ollenkaan ja aika-ajot pyritään viemään läpi sunnuntaina ennen kisaa. 

– Jos tällä hetkellä pitäisi sanoa, niin väittäisin, että tänään ei ajeta metriäkään. Juuri nyt ei sada kovin paljon, mutta sieltä on tulossa toinen iso rintama niskaan. Sen pitäisi olla pahimmillaan juuri iltapäivällä, Saari päättää.    

Kolmannet harjoitukset pitäisi olla ohjelmassa alkuperäisen ohjelman mukaan klo 18 Suomen aikaa (paikallista klo 10) ja aika-ajot klo 21. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja